Christine Quinn i përgjigjet bashkëshortit, duke kërkuar TRO-në e saj

Klea

Christine Quinn i përgjigjet bashkëshortit, duke kërkuar TRO-në e saj

Disa ditë pasi Christian Richard paraqiti një urdhër ndalimi të përkohshëm kundër gruas së tij të larguar Christine Quinn, ylli i Sellng Sunset është kundërpërgjigjur me kërkesën e saj. Është i fundit në një përplasje shpërthyese midis manjatëve të pasurive të paluajtshme. Për fat të keq, ajo bëhet më e shëmtuar nga dita në ditë.

Drama nisi kur vogëlushi i tyre dyshohet se u godit nga një objekt gjatë një debati mes çiftit, duke çuar në akuzën e Christian për dhunë në familje. Të gjitha detajet e tjera ndryshojnë, në varësi të dokumenteve të gjykatës së kujt po lexoni. TMZ sapo mori në dorë dosjen e fundit të Christine, dhe ajo pikturoi një skenar krejtësisht të ndryshëm nga ajo që tha Christian. Sipas Christine, ngjarjet që ndodhën gjatë javës së fundit kanë qenë duke u rritur për mjaft kohë.

Akuzat shqetësuese të Christine

Si kujtim, Christian tha se lufta që çoi në arrestimin e tij filloi për sjelljen e gabuar të qenve të tyre. Ai tha se ishte ngopur që duhej të pastronte pas tyre dhe pranoi se i hodhi një çantë Christine. Ajo tha se brenda saj kishte një shishe qelqi, por ai tha se ishte vetëm lecka dhe peshqirë.

Në kërkesën e Christine për një urdhër ndalimi, ajo pretendoi se konfrontimi i tyre shpërthyes ishte në fakt një provë dy-ditore. Ajo tha se ata po debatonin për çështje financiare dhe ai humbi durimin dhe filloi t'i gjuante asaj gjëra të rastësishme. Dyshohet se ai mori jashtëqitjen e qenit dhe ia hodhi Christine. Ajo gjithashtu pretendoi se ai nxori penisin e tij dhe urinoi në dysheme.

Ajo situatë e neveritshme ishte pika e fundit për Christine, dhe ajo tha se kishte në plan ta linte atë. Ai përfundoi duke u arrestuar ditën që Christine u përpoq të largohej. Që atëherë, ajo dhe djali i saj kanë qëndruar në një hotel.

Megjithëse Christine dhe djali i saj janë fizikisht larg Christian, ajo pretendoi në dosjen e saj se ai e ka monitoruar atë përmes pajisjeve të saj elektronike. Urdhri i ndalimit do të ishte një ndalesë për këtë. Ajo gjithashtu kërkoi kujdestarinë e vetme të vogëlushit të tyre derisa ata ta zgjidhnin këtë.

Javën e kaluar, burime pranë Christine konfirmuan se ajo po planifikonte një divorc. Në këtë pikë, ne nuk kemi dëgjuar ndonjë përditësim nëse ajo ka paraqitur. Megjithatë, Christian pretendoi se Christine po e përdorte gjithë këtë situatë për të marrë dorën e sipërme në një divorc të mundshëm.