Christine Quinn akuzon ish të krishterë për abuzim me fëmijët

Klea

Christine Quinn akuzon ish të krishterë për abuzim me fëmijët

Nga jashtëqitjet e qenve deri te sulmet e rreme në zemër dhe faturat e papaguara mjekësore, kjo dosje e re në gjykatë Christine Quinn i ka të gjitha. Ylli i “The Selling Sunset” dhe burri i saj i larguar, Christian Richardpo e luftojnë atë në gjykatën e divorcit dhe është më e shëmtuar nga sa mund të kishte parashikuar dikush.

E gjithë drama filloi kur Christian u arrestua për dhunë në familje. Ai dyshohet se ka hedhur një çantë me një shishe qelqi në të. Edhe pse synonte Christine-n, policët thanë se ai goditi aksidentalisht vogëlushin e tyre, i cili duhej të dërgohej në spital. Që atëherë, Christine pretendoi se ky incident ishte vetëm incidenti i fundit në një makth toksik të një martese. Ai pretendoi se ishte e kundërta dhe bëri kërkesë për divorc.

Page Six mori detajet në dosjen e fundit gjyqësore të Christine, ku ajo paraqiti edhe më shumë pretendime kundër Christian. Ajo pretendoi se Christian kreu akte të dhunës në familje ndaj saj dhe djalit të saj. Ajo gjithashtu kërkoi kujdestarinë e plotë.

Akuzat shkatërruese nga Christine

Le të fillojmë nga fillimi. Disa nga akuzat e Christine datojnë që nga lindja e djalit të tyre. Christian duhej të paguante faturën mjekësore prej afro 100,000 dollarë në lidhje me lindjen e tij. Kjo nuk ka ndodhur, dhe Christine tha se faturat u dërguan në arkëtim. ka ndikuar në kredinë e saj, kështu që në dosjen gjyqësore, ajo kërkoi që ai të paguante detyrimin.

Përveç pretendimeve për dhunë në familje nga muaji i kaluar, Christine pretendoi se ish-i i saj ka një model abuzimi. Ajo tha se Christian hodhi jashtëqitjen e qenit ndaj saj dhe në një dosje të mëparshme gjyqësore, ajo pretendoi se ai falsifikonte një mbidozë droge. Në dokumentet e fundit gjyqësore, ajo tregoi se si ajo ashtu edhe 2-vjeçari i saj ishin subjekt i abuzimit.

Edhe pse të dy paraqitën urdhra ndalimi të përkohshëm kundër njëri-tjetrit, Christine pohoi se Christian ka bërë përpjekje të mëdha për ta kontaktuar atë dhe për të monitoruar aktivitetin e saj. Në një moment, ai dyshohet se i kërkoi asaj që ta telefononte. Ai tha se nëna e tij sapo kishte pësuar një atak në zemër. Sipas Christine, asnjë nga këto nuk ishte e vërtetë dhe nëna e tij nuk pati as atak në zemër.

“Ajo nuk pësoi një atak në zemër,” pohoi Christine. “Kjo përpjekje për të shfrytëzuar gjendjen e rreme mjekësore të një anëtari të familjes është një përpjekje tjetër e Christian për të manipuluar mua, avokatët e mi dhe madje edhe avokatët e tij.

Urdhri i ndalimit në pritje

Kohët e fundit, një gjykatë i dha Christine një urdhër ndalimi të përkohshëm kundër ish-it të saj. Kjo i lejoi asaj qasje ekskluzive në shtëpinë e tyre martesore, por nuk ka shkuar mirë. Thuhet se Christian ndërroi bravat e shtëpisë në përpjekje për ta mbajtur atë jashtë saj.

“Ai me qëllim të keq më ka mohuar hyrjen në shtëpinë time, e cila përmban të gjitha sendet e mia personale dhe të gjitha ushqimet dhe gjërat e djalit tonë,” pohoi Christine. “Ai më ka mbyllur mua dhe djalin tonë 2-vjeçar jashtë shtëpisë në kundërshtim me të dy urdhrat.”

Duke pasur parasysh të gjitha këto akuza, Christine ka kërkuar kujdestarinë e plotë ligjore dhe fizike të vogëlushit të tyre. Ajo gjithashtu kërkoi nga gjykatat që të kufizojnë Christian nga çdo vizitë. Ndërkohë, të dyja palët po presin një seancë dëgjimore këtë javë për të përcaktuar nëse urdhri i përkohshëm i ndalimit të Christine mund të bëhet i përhershëm.