Christine Brown

Klea

Christine kërkon ndihmën e mblesave për të zbuluar një partner ndryshe nga Kody

Christine kërkon ndihmën e mblesave për të zbuluar një partner ndryshe nga Kody

Christine Brown është në kërkim të dashurisë në episodin e së dielës Gratë Motra – dhe ajo po kërkon një bashkëshort që nuk është aspak si ish-i i saj, Kody Brown.

Gratë Motra

Në një vështrim të fshehtë të episodit të ardhshëm, Kristina zbulon se ajo ka kërkuar ndihmën e një mbleseri për të ndihmuar në fillimin e jetës së saj të takimit, pasi ka bërë pushim nga ish-i, Kody Brown. Ajo pranon se është e shqetësuar të zhytet përsëri në pishinën e takimeve pasi u largua nga marrëdhënia e saj poligame nën nivelin e duhur.

“Jam super nervoz për takimet, super nervoz për takimet. Dhe nuk jam gati.” Kristina tregon kamerat. “Unë nuk kam pasur fare një martesë të madhe intime dhe kështu kam idenë për ta vënë veten përsëri atje, thjesht jo. Jo, nuk jam gati.”

Christine Brown

Christine Brown hijeshon patriarkun e TLC kur ndan se e sheh burrin e saj ideal si pothuajse të kundërtën polare të Kodi.

“Unë jam vetëm duke kërkuar për diçka që Kodi nuk ka qenë kurrë sepse dua vetëm dikë që është partner, komunikues i mirë, dikë qesharak. Do të doja një sens humori”, thotë ajo.

Christine Brown

Christine Brown njofton se punësoi një profesionist takimesh gjatë një takimi me vajzat e saj, Aspyn Thompson dhe Mykleti Padrondhe bashkëshortët e tyre përkatës, Mitch dhe Toni.

“Kështu që unë patjetër do të shkoj për një (marrëdhënie) monogame këtë herë. Kam mbaruar me çështjen e poligamisë”, shton ajo.

Kody Brown

Mykelti tingëllon – “Mirë, veçanërisht sepse më pëlqen poligamia sapo ta provosh një herë, me të vërtetë cili është qëllimi pas kësaj?”

Toni pyet – “A keni arritur në përfundimin se (poligamia) nuk funksionon?”

Tony Padron

Kristina përgjigjet – “Jo për mua. U bë, nuk do të them se nuk ndodhi sepse nuk do të pendohem ku jam. E dini? Të gjithë ju jeni për shkak të poligamisë, kështu që nuk pendohem fare për këtë.”

Kristina ndan se ishte e sinqertë me mblesit për të kaluarën e saj.

“I thashë mblesit tim gjithçka – nga të qenit publik në të qenit poligamist e deri te largimi (Kodi), për fëmijët e mi. Ata gjithashtu mund të dinë gjithçka. Ata gjithashtu mund të dhe pastaj ata mund të zgjedhin dhe të zgjedhin atë që (ata) mendojnë se do të ishte një gjë e mirë për të filluar, “shpjegon ajo.

Christine Brown

Nëna e gjashtë fëmijëve shikon pas martesën e saj shpirtërore dhe se si shpreson të ecë përpara.

“Më mori shumë kohë për t’u larguar,” pranon ajo. “Më u deshën vite që të largohesha. Kështu, duke lënë kishën tonë, do ta bëja me klas. Duke lënë martesën time, do ta bëja atë me klas. Dhe do ta bëja pa hidhërim. Kjo nuk do të thotë që ndonjëherë jam i frustruar, ndonjëherë i zemëruar dhe nganjëherë jam i zhgënjyer dhe nuk më pëlqen i gjithë kontrolli që ndodh. Unë ende do të jem sa më klas të jetë e mundur.”

Gratë Motra

Tifozët e dinë këtë Kristina ka gjetur sërish dashurinë që nga xhirimet e sezonit që po transmetohet, vitin e kaluar.

Në janar 2023, Kristina njoftoi se ishte zyrtarisht në tregun e takimeve dhe muajin tjetër ajo prezantoi fansat me burrin e saj të ri, ekzekutivin e ndërtimit në Utah, David Woolley. Çifti u fejua në prill. Më vonë ajo tha se ishte lidhur me të fejuarin e saj në uebsajtin e takimeve.

Christine Brown

Davidi shënoi shumicën e e Kristinës kuti për “vizionin” e saj të një partneri të përsosur.

“Dua tullac, tatuazhe dhe ngarje një motoçikletë,” zbulon ylli i realitetit në pamjen paraprake. “Tatuazhet do të ishin fantastike vetëm sepse janë pak a shumë e Kodit e kundërt. Jo me qëllim, por ndoshta.”

Gratë Motra transmetohet të dielave në orën 22:00 ET në TLC.