Christine, Janelle Diskutojnë Kody dhe Robyn's Future

Klea

Christine, Janelle Diskutojnë Kody dhe Robyn’s Future

Gratë Motra patriarku Kody Brown efektivisht është bërë monogamist. Së pari Christine Brown vendosi që ajo kishte ngopur me Kody. Jo shumë kohë më pas, Janelle Brown arriti në të njëjtin përfundim dhe e ndoqi nga dera. Më në fund, Meri Brown e dha dorëheqjen, pasi u përpoq ta bënte martesën e saj të funksiononte për vite me radhë.

Christine nuk humbi kohë për të bërë një jetë të re për veten. Ajo tashmë është rimartuar dhe po shijon të qenit i vetëm i burrit të saj të ri David Woolley. Dhe Janelle po jeton beqarinë, e pa frenuar më nga ish-i i saj i çuditshëm.

Por çfarë ndodh me Robin dhe Kody? ET u ul me Christine dhe Janelle, të cilat jo vetëm mbeten shoqe të mira, por ende e konsiderojnë veten si motra. Ajo e pyeti çiftin nëse ata mendojnë se ish-i i tyre dhe gruaja e tij e vetme e mbetur do të qëndrojnë si një çift monogam.

A do të zgjasin Kody dhe Robyn?

“Ata janë njësoj të përputhura dhe të verdha njësoj,” u përgjigj Christine. “Ata e meritojnë njëri-tjetrin. Tingëlloi keq? A dukej e çuditshme?”

“Unë dua që ata të kenë jetën më të mirë të mundshme,” shtoi ajo. “Ata e gjetën njëri-tjetrin dhe unë e di se si është të gjesh personin tënd. Unë e di se çfarë kam me Davidin dhe tani mund të kuptoj se çfarë kanë ata me njëri-tjetrin. Dhe unë jam si, “Oh, po, ju lutemi keni një jetë të mirë”.

Megjithëse ka pasur disa spekulime nëse Kody do të shtojë një grua tjetër në rrugë, as Christine dhe as Janelle nuk e shohin këtë duke ndodhur.

“Jo, sepse atëherë ai do t’i thoshte gruas tjetër: “Ti e di, ndoshta je e mrekullueshme, por unë e dua vërtet Robin, kështu që nuk e di se çfarë do të bësh me jetën tënde,” qesh Christine. . “Unë mendoj [Robyn]do të jetë. Pse do të kërkonin diçka tjetër nëse e kishin gjetur njëri-tjetrin?”

“Unë thjesht nuk e di nëse Kody është vërtet i interesuar,” pranon Janelle. “Është shumë punë për një bashkëshort dhe thjesht nuk e di nëse ai vërtet dëshiron ta bëjë këtë. Ai me të vërtetë e do Robin dhe është fantastike t’i shikosh. Është e mrekullueshme.”

A shohin ata një miqësi me Robin?

Foto nga TLC përmes YouTube

Megjithëse Christine dhe Janelle planifikojnë të mbeten përgjithmonë në jetën e njëra-tjetrës, asnjëra prej tyre nuk ka pasur kurrë një marrëdhënie të fortë me Robyn. Ata fajësojnë favorizimin e dukshëm të Kody për gruan e tij të katërt për prishjen e martesave të tyre. Ata gjithashtu e mbajnë Robyn përgjegjëse për largimin nga babai i shumë prej 18 fëmijëve të Kody-t.

Nga ana e saj, Christine nuk ka asnjë interes të jetë shoqe me Robin. Por Kody është babai i gjashtë fëmijëve të Christine, dhe ata kanë ende një fëmijë të mitur së bashku: Vërtetë. Jo, nuk është një gabim shtypi. Christine do t’i mbajë gjërat të përzemërta për hir të saj, por vetëm në një nivel sipërfaqësor.

“Unë thjesht do të kem njerëz në jetën time të cilëve u besoj,” thotë Christine.

Janelle pajtohet, duke shtuar: “Unë me të vërtetë nuk kam pasur ndonjëherë shumë marrëdhënie me të. Thjesht nuk kemi xhelotur kurrë… [But] nëse rrugët kryqëzohen, ne do të jemi miqësorë dhe të përzemërt.”

“Për shkak se kemi fëmijë bashkë, do të jemi në hapësirat e njëri-tjetrit,” vazhdon Christine. “Ata nuk kanë nevojë të dinë se çfarë kam në zemrën time dhe çfarë kam në shpirt. Ata nuk mund ta kenë më atë pjesë timen.”