Robyn Brown

Klea

Christine Brown shpjegon se si manipulimi i Robyn Brown helmoi Kody nga gratë dhe fëmijët e tij

Christine Brown shpërthen Robyn Brown për pretendimin se e njeh Kody më mirë se gratë e tjera të tij

Christine Brown qan keq pas ish-it të saj, e Kody Brown gruaja e katërt dhe e vetme e mbetur, Robyn Brownpretendon se ajo e kupton patriarkun e TLC më mirë se tre gratë e tij të para, gjatë pjesës 2 të “Gratë e motrave: Një për Një” e veçantë.

Gratë Motra: Një-në-Një

Kristina quan “bulls**t” në një klip paraprak të episodit të ardhshëm, pas e Kodit gruaja e parë, Meri Brown, aksionet që ajo kërkoi e Robinit prania gjatë një bisede të ashpër me burrin e saj të larguar sepse ajo “flet Kodi.”

Robyn Dixon

Pritësi, Sukanya Krishnan pyet – “Uau. Pse e pyete?”

Meri përgjigjet—“Sepse ajo flet Kodi.”

Pamjet hidhen në një diskutim mes Robin dhe Krishnan, i cili pyet e Kodit gruaja e fundit në këmbë për të konfirmuar e Merit deklaratë.

Meri Brown

Krishnan pyet: “A mendon se do të flasësh? Kodi? A mendoni se merrni Kodi?”

Robin përgjigjet – “Mendoj se e kuptoj Kodi goxha mirë. Ndjehem sikur e kuptoj atë, po.”

Robyn Brown

Krishnan pyet Robin nëse ajo beson se e Kodit tre ish e kuptuan në të njëjtën mënyrë.

“Unë mendoj se ata kanë kapacitetin për të. Unë mendoj se ndonjëherë ai mund të keqkuptohet shumë lehtë, sepse ai thotë gjithçka që ka në kokën e tij. Shumica e njerëzve e filtrojnë atë. Ai nuk e bën. Por mendoj se është e vështirë për të tjerët ta kuptojnë,” thotë ajo.

Gratë Motra: Një-në-Një

Kristinai cili ishte i martuar shpirtërisht me të Kodi për 26 vjet përpara se të shpallte ndarjen e çiftit në vitin 2021, i përgjigjet idesë se Robin është e vetmja grua që kupton patriarkun shumës.

Robin thotë se mund të flasë Kodi, dhe unë jam si, ‘Dem–,’ Kristina thotë përpara se të tërhiqet, duke u tallur – “OK, më fal. Do të jem mirë.”

Gratë Motra: Një-në-Një

Kristina ndryshon mendje, duke shpjeguar – “Jo, nuk jam. une e kam ditur Kodi sepse, e takova kur isha 18 vjeç. Çfarë, 32 vjet më parë? e kam njohur Kodi për një kohë të gjatë, dhe unë në fakt mund të lexoj Kodi goxha mirë. Dhe unë mund të flas Kodi mirë, gjithashtu.”

Gratë Motra: Një-në-Një

Nëna e gjashtë fëmijëve vazhdon të akuzojë Robin të ndërhyrjes në e Kodit martesat e kaluara, duke i manipuluar të gjitha duke besuar se ajo duhej si ndërmjetëse familjare.

Robin na bindi të gjithëve se ajo mund të fliste me të Kodi dhe se ajo do të ndërmjetësonte marrëdhëniet tona. Madje një herë i kërkova që të ndërmjetësonte marrëdhënien tonë. Dhe mbaj mend që shkova (me vete), ‘Jo, jo, jo, jo, vajzë, ti e njeh atë. Ju mund të flisni me të vetë. Ti je mirë”, shpjegon ajo. “Ajo na bindi të gjithëve se duhej të ishte aty në marrëdhënie, se mund të fliste Kodi, dhe ne nuk mundemi.”

Robyn Brown

Janelle Brown, i cili njoftoi ndarjen e saj Kodi në dhjetor 2022, qesh me idenë se Robin mund të “flasë Kodi.” Ajo tregon se nuk e ka mirëpritur asnjëherë të Robinit ndërhyrjet.

“Unë them: “Epo, nuk e di nëse vërtet kam nevojë për dikë që të më përkthejë. Ne kemi qenë të martuar prej kohësh. Ne bëmë mirë pa ty”, thotë ajo. “Mendoj se flas Kodi.

Janelle Brown

Ajo shton se Robin gjithashtu futur në e Kodit marrëdhëniet me fëmijët e tij.

“Ajo i pëlqen të pozicionohet si “Unë flas”. Kodi.Ajo ua thotë këtë fëmijëve të mi. (Në të kaluarën) ajo tha: ‘Pse nuk keni një bisedë me babanë tuaj? Unë do të jem atje sepse, e dini, unë flas Kodi.’ Dhe fëmijët e mi thonë: ‘Është babai ynë. Ne nuk kemi nevojë që ju të flisni Kodi”, shpjegon nëna e gjashtë fëmijëve.

Janelle Brown

Janelle rithekson se ka gjetur gjithmonë të Robinit ndërhyrje irrituese.

“Kjo më shqetëson. Ai më shqetëson. ‘Une flas Kodi.’ Epo, Kodi mund të flasë vetë. Ai është një burrë i rritur,” thekson ajo.

Janelle Brown

Gratë Motra: Një për Një speciali vazhdon të dielën, në orën 22:00 ET, në TLC.