Christine Brown

Klea

Christine Brown qëllon në Kody gjatë speciales së saj ‘Christine and David’s Wedding’

Christine Brown qëllon në Kody gjatë speciales së saj ‘Christine and David’s Wedding’

Kristina qëlloi me një goditje delikate ndaj ish-bashkëshortit, Kody Brown, gjatë të dielës Gratë Motra e veçantë, Dasma e Christine dhe David.

Kristina51 vjeç, u martua me ekzekutivin e ndërtimit në Utah, David Woolley59, më 7 tetor 2023.

Christine Brown

Përshkrimi me shkrim i TLC për specialen me dy pjesë lexonte – “Pas vitesh luftimesh në martesën e saj pluraliste me Kody, Christine Brown ka takuar dashurinë e jetës së saj – David Woolley. Pas një miqësie njëvjeçare, ata po martohen.”

“Vendosur përballë shkëmbinjve të kuq madhështor të Moabit, Juta, Kristina merr dasmën e madhe tradicionale që ajo gjithmonë ka ëndërruar ta bëjë.”

Christine Brown

Rrjeti publikoi një trailer paraprak i cili u shfaq e Kodit ish gruaja e tretë dhe familja e saj duke u përgatitur për ditën e madhe. Kristina në dukje e goditur Kodi dhe martesa e tyre e trazuar kur ajo vuri në dukje se dasma ishte “gjithçka që ajo donte për kaq shumë kohë”.

Kristina dhe Kodi njoftuan ndarjen e tyre në nëntor 2021, pas një martese shpirtërore 26-vjeçare. e Kodit gruaja e dytë, Janelle Brown, 54, u largua nga poligamisti rreth një vit më vonë, ashtu si edhe gruaja e tij e parë, Meri Brown.

Christine Brown

E veçanta e paraqitur Janelle, që mbështeti Kristina përgjatë saj ndarjen, duke ndarë mendimet e saj për nusen dhe dhëndrin.

“Jam i pushtuar nga lumturia” Janelle tha. “Ajo ndihet e dashuruar. Ajo ndihet e parë. Thjesht ndjehet e drejtë Davidi dhe Kristina po martohen.”

Christine Brown

Kristina dhe Davidi u takuan përmes një aplikacioni takimesh dhe ishin bashkë për një vit përpara se të lidheshin. Kristina foli me People për ndërveprimin e saj të hershëm me burrin e saj të ardhshëm.

“I dërgova mesazh fillimisht dhe më pas ai u përgjigj”, tha ajo. “Dhe në një moment ai tha se i pëlqente kampingu dhe unë thashë: “Kjo nuk do të funksionojë për mua atëherë.” Dhe e hodha telefonin tim mbi shtratin tim dhe jam si, ‘Nah’.”

Kristina dhe Davidi e goditi atë në takimin e tyre të parë.

Christine Brown

Ajo tha: “Vendosa se kishim diçka, thjesht klikuam vërtet, shumë mirë. Dhe më pas në takimin tonë të dytë, kuptova se në të vërtetë kishim diçka vërtet të veçantë.”

Robyn dhe Kody Brown

Çifti doli publikisht me romancën e tyre në shkurt dhe Davidi propozuar në prill. Kristina zbuloi se ajo pranoi pa hezitim.

Ajo ndau: “Nuk kam qenë kurrë e dashuruar kështu më parë dhe bota duket si një vend më i ndritshëm me të në të. Jam shumë i emocionuar për aventurën e mrekullueshme që do të fillojmë për pjesën tjetër të jetës sonë.”

e Kristinës djali, Paedon, e përcolli gjysmën e rrugës te babai i saj i sëmurë, i cili e ndoqi pjesën tjetër të rrugës. Në dasmë morën pjesë gjithashtu 16 nipërit e zogjve të dashurisë.

Christine Brown

Çifti qëndroi vetëm me zyrtarin për ceremoninë.

“E gjithë zona e skenës ku ishte harku dhe gjëra të tjera, doja që të ishim ne të tre atje lart. Unë thjesht doja që të ishte më intime. Unë thjesht doja të qëndroja atje vetëm me Davidi dhe zyrtari ynë, Corbin,” Kristina ka thënë Parade.

Christine Brown

Ajo shpërtheu – “Ne u ndjemë të dashur gjatë gjithë ditës. Unë nuk u ndjeva thjesht i dashuruar nga Davidi. Ishte nga të gjithë, të gjithë mysafirët tanë. Ishte një përvojë e pabesueshme.”

“Dasma ishte gjithçka që shpresoja. Ishte romantike, argëtuese dhe emocionuese. Dhe ishte e bukur… Vetëm një ditë magjike.”