Chrisean Rock

Klea

Chrisean Rock u arrestua për shkelje të lirimit me kusht për James Wright Beat Down Plus akuzat e saj për kokainë!

Chrisean Rock u arrestua për shkelje të lirimit me kusht për James Wright Beat Down Plus akuzat e saj për kokainë!

Rock Chrisean e gjen veten përsëri pas hekurave, këtë herë për një shkelje të lirimit me kusht lidhur me një sherr të dhunshëm me James Wrightkrahas shqyrtimit të ri mbi akuzat e saj për kokainë.

Rock Chrisean

Të hënën, ylli i Zeus Network Rock Chrisean e gjeti veten në paraburgim pasi u rezervua në burgun e kontesë së Los Anxhelosit pak pas orës 13:00 në Luginën e San Fernando.

24-vjeçarja, nënë e reperit Blueface Djali 9-muajsh, është parë i prangosur dhe i shoqëruar nga forcat e rendit. Ajo tani mbetet e burgosur.

Rock Chrisean

Video zbulon e Chrisean-it kapja nga policia, duke vënë në pah gjendjen e saj të prangosur gjatë kalvarit. Sipas raportimeve, Kriseani shoqëruar nga Blueface babai dhe ajo dhe e Blueface djali i mitur, Chrisean Malone Jr., u mbajt në paraburgim nga oficerët e Departamentit të Policisë së Los Anxhelosit në një gjykatë në San Fernando Valley. Kjo ndodhi teksa ajo mori pjesë e Blueface seanca gjyqësore në lidhje me përfshirjen e tij në një të shtëna të tetorit 2022 në Las Vegas, që rezultoi në një person të lënduar.

Rock Chrisean

Në vijim e Chrisean-it Arrestimi, burimet e TMZ zbuluan se foshnja e saj ishte ndarë nga kujdestaria e saj. Sipas e Blueface nënë, Karlissa Saffold Harveyfoshnja po kujdeset e Chrisean-it e mira, Marsh.

Rock Chrisean

Veçanërisht, e Blueface ish-partneri, Jaidyn Alexisnëna e djalit të tij të parë, Javaughn J. Porter, ishte gjithashtu e pranishme në seancë, megjithëse nuk e shoqëronte Krisean.

Rock Chrisean

Rrethanat që çojnë në e Chrisean-it arrestimi shpalos një rrëfim kompleks. Raportet sugjerojnë se ajo është një e kërkuar në Oklahoma, ku është lëshuar një urdhër për arrestimin e saj me akuza të shumta, duke përfshirë posedimin e marijuanës me qëllim për ta shpërndarë, që daton dy vjet më parë.

Rock Chrisean

Kriseani shquar për tatuazhe Blueface ngjashmëria në anën e djathtë të fytyrës së saj në janar, e zbuluar më parë gjatë një transmetimi Live në Instagram, qëndrimin e saj të prerë kundër dorëzimit të saj tek autoritetet, duke shprehur shpresat për një zgjidhje të shpejtë të pengesave të saj ligjore. Në seancë ajo theksoi dëshirën për t'i kushtuar kohë djalit të saj të porsalindur, të lindur në shtator.

Rock Chrisean

“Urdhëresat e mia po pastrohen. Unë kam paguar tarifat dhe kam hequr qafe s**t, duke folur me disa njerëz për të ndihmuar situatën time 'sepse, ju e dini, unë kam djalin tim, “tha ajo gjatë seancës së saj IG Live. “Pra, unë i vjetër do të ishte dorëzuar… tani për tani nuk kam në plan të jem në burg derisa djali im po rritet. Unë thjesht nuk e planifikoj fare këtë. Unë jam duke bërë çdo mënyrë të mundshme për ta kuptuar këtë pa u përpjekur as të kaloj kohën. Dhe po funksionon për mua. Pra, unë jam duke punuar në situatën time të vogël.”

Një urdhër stoli, i lëshuar fillimisht në shkurt në Oklahoma, po afrohet e Chrisean-it rast, që rrjedh nga shkeljet e lirimit me kusht. e Chrisean-it Ngatërresa ligjore fillon në një dënim me kusht katër-vjeçar në Oklahoma për shkak të akuzave të lidhura me drogën.

Rock Chrisean

Shkelja e provës rrotullohet rreth Krisean duke sulmuar James Wright gjatë një Tamar Braxton shfaqje në nëntor 2023. Më pas, James ngriti një padi në shkurt, duke pretenduar se Krisean e sulmoi atë, duke rezultuar në lëndime në fytyrë, duke përfshirë dy dhëmbë të thyer.

James Wright

Kevin Anderson, avokat për James Wrightshprehu habinë për ngjarjet, duke deklaruar për Los Angeles Times:

“Ajo e goditi atë disa herë në fytyrë pa asnjë arsye. Ne ishim të befasuar që ajo mundi të largohej nga objekti atë natë. Ajo kishte në unaza që ishin pak a shumë të barabarta me nyjet prej bronzi.”

Rock Chrisean

Pavarësisht se banonte në Kaliforni, mandati i stolit u lëshua në Oklahoma, duke i shtuar kompleksitetin e Chrisean-it situata juridike.

Rock Chrisean

Fillimisht, mbi e Chrisean-it arrestimi, ajo u përball me dy akuza: posedim të një lënde të rrezikshme të kontrolluar pa pullë tatimore dhe posedim me qëllim shpërndarje. Veçanërisht, substanca në fjalë ishte kokaina krak.

Rock Chrisean

Pavarësisht nga ashpërsia e këtyre akuzave, Krisean i shpëtoi me sukses burgimit, duke zgjedhur në vend të kësaj një dënim me kusht katër vjet. Vlen të përmendet se të dyja akuzat zakonisht mbajnë një dënim maksimal prej një viti pas hekurave.