Chrisean Rock

Klea

Chrisean Rock në arrati nga policia dhe trajton sindromën e alkoolit fetal të Chrisean Jr

Chrisean Rock në arrati nga policia dhe trajton sindromën e alkoolit fetal të Chrisean Jr

Rock Chrisean ka deklaruar se nuk ka ndërmend të dorëzohet për shkak të një urdhër arresti të pazgjidhur në Oklahoma. Ajo theksoi se nuk mund të përballojë burgosjen pasi është përgjegjëse e vetme për rritjen e djalit të saj.

Posteri i kërkuar i Chrisean Rock

Rock Chrisean

Chrisean Rock refuzon të dorëzohet

Gjatë një seance të fundit në Instagram Live me ndjekësit e saj, Krisean foli për urdhrin në vazhdim të stolit të lëshuar nga Departamenti i Korrigjimeve në Oklahoma. Urdhri lidhet me një incident të vitit 2022, që përfshin akuza për shkelje të drogës dhe trafikut.

Rock Chrisean

e Chrisean-it çështja ligjore në Oklahoma ka qenë e njohur publikisht për disa kohë, veçanërisht pasi ajo banon në Los Angeles ndërsa partneri i saj, Blueface, është i burgosur. Tani, ajo ka zgjedhur të përballet me këtë çështje në kamera, duke shprehur angazhimin e saj për zgjidhjen e saj.

Rock Chrisean Në arrati

Ajo shpjegon se ngurrimi i saj për t’u dorëzuar dhe për t’u përballur me pasojat është për shkak të rolit të saj të sapogjetur si nënë. Krisean tani ka një fëmijë dhe ajo është e vendosur të mos ndahet prej tij apo të mbyllet pas hekurave.

Rock Chrisean

Duket se Krisean është relativisht i shqetësuar për situatën. Ajo tregon se gjërat kanë shkuar mirë për të pavarësisht çështjes së pazgjidhur ligjore.


Chrisean Rock i paditur nga James Wright Chanel

Më 7 janar, James Wright Chanel ngriti një padi kundër Kriseanduke pretenduar sulm, bateri dhe shqetësim emocional, siç raportohet nga TMZ. James Wright është Tamar Braxton’s Këngëtarja rezervë, pohon se Krisean e ka sulmuar fizikisht dhe i ka drejtuar një sharje homofobike.

Rock Chrisean

Dokumentet e gjykatës e tregojnë këtë Kriseane cila priti djalin e saj të parë me reperin Blueface në shtator 2023, dyshohet se është goditur James Wright në prapaskenë në një koncert në nëntor 2023, duke rezultuar në çarje të fytyrës dhe thyerje të dhëmbëve.

Rock Chrisean

James Wright tregon se sherri ka ndodhur pasi ai ka informuar Krisean se ajo ishte planifikuar të bashkohej në skenë vetëm për pjesën twerk të shfaqjes, pasi ajo nuk ishte në zonën e duhur në atë kohë. Krisean gjoja vazhdoi me grevë James Wright shumë herë me dorën e saj ndërsa mbante “unaza të mëdha të stilit kampion”.

Rock Chrisean

Pas ngjarjes, James Wright paraqiti një raport në polici dhe kërkoi kujdes mjekësor në një spital dhe u konsultua me një dentist dhe një kirurg plastik.

Rock Chrisean

Përveç pretendimeve për sulm, bateri dhe shqetësim emocional, James Wright kërkon kompensim për shpenzimet e tij mjekësore dhe dëme të tjera.

Krisean duket se mban një qëndrim të paqëndrueshëm edhe ndaj padisë, bazuar në sjelljen e saj në videoklip.

Gjendja mjekësore e djalit të Chrisean Rock

Karlissa Saffold, e Blueface nëna, është shfaqur si një figurë e spikatur në rrjetet sociale, duke shprehur shpesh opinionet e saj për tema të ndryshme, duke u fokusuar veçanërisht në Blueface dhe marrëdhëniet e tij me Rock Chrisean. Fëmija i tyre i përbashkët, Chrisean Jr., i shton kompleksitet dinamikës së tyre. Megjithatë, pavarësisht se është gjyshja, Krisean ka zgjedhur të mbajë Chrisean Jr. larg nga Karlissaduke ndezur diskutime dhe spekulime të mëtejshme në internet.

Rock Chrisean

Kjo situatë është përshkallëzuar në një sërë shkëmbimesh në rrjetet sociale. Karlissa më parë komentoi se fëmija nuk i ngjante Blueface. Ne pergjigje, Krisean u kundërpërgjigj duke deklaruar se djali i saj nuk do të kishte mundësi të takonte gjyshen.

Rock Chrisean

Konflikti mes tyre është bërë gjithnjë e më i ashpër, duke shfaqur armiqësinë e tyre të ndërsjellë. Kohët e fundit, Karlissa shkoi më tej duke spekuluar për shëndetin e nipit të saj, madje duke sugjeruar se ai mund të ketë një Sindroma e Alkoolit Fetal.

Rock Chrisean

Karlissa Saffold’s teorisë për FAS-in e mundshëm të nipit të saj i mungojnë provat konkrete, duke u mbështetur në vend të kësaj në vëzhgime si klithma e veçantë e fëmijës. Ndërsa ajo pranon spekulimet që qarkullojnë në mediat sociale, ajo pranon se nuk mund ta identifikojë çrregullimin specifik, por mbetet e bindur për ekzistencën e tij. Nga ana tjetër, disa zëra online kanë akuzuar Krisean të kontribuojë në gjendjen e fëmijës duke konsumuar alkool dhe drogë gjatë shtatzënisë së saj.

Chrisean Rock adreson sindromën e alkoolit fetal të djalit

Krisean iu përgjigj e Karlisës pretendon duke iu drejtuar atyre në një sesion Instagram Live. Ndërsa ajo nuk e mohoi mundësinë që fëmija i saj të kishte aftësi të kufizuara, ajo kritikoi ashpër gjyshen e foshnjës së saj. Krisean u shpreh e trishtuar për situatën duke përmendur se fëmija i saj nuk e ka gjyshen në jetë.

Rock Chrisean

Krisean kundërshtoi e Karlisës pretendon duke theksuar se fëmija i saj ka figura të tjera mbështetëse rreth tij, duke përfshirë gjyshin e tij (babain e Blueface) dhe gjyshërit e tjerë në Baltimore. Krisean duket i patrazuar nga e Karlisës kritikon dhe fokusohet në sigurimin e një mjedisi mbështetës për fëmijën e saj. Në videon e mëposhtme ajo shprehet:

“Është shumë e trishtueshme të dëshmosh se ai nuk e ka gjyshen e tij. Do të flasim për sytë e dikujt që janë larg? Është në rregull, atij nuk do t’i mungojë kurrë! Ai nuk do t’i mungojë kurrë. Ai nuk ju njeh. Pra, është mirë. Ai ka gjyshin e tij poshtë dhe gjyshërit e tij në Baltimore.”

Shtypni luaj më poshtë për të parë.