Chrisean Rock

Klea

Chrisean Rock kërcënon të mposhtet Jaidyn Alexis!

Chrisean Rock kërcënon të mposhtet Jaidyn Alexis!

Rrjeti i Zeusit yjet Rock Chrisean dhe Blueface Marrëdhënia është bërë një temë e nxehtë në internet më pas Krisean diskutuan të kaluarën e tyre të vështirë dhe ngatërresën aktuale gjatë një interviste me Shfaqja e Jason Lee.

Rock Chrisean

Ajo zbuloi detaje rreth takimeve të tyre intime të vazhdueshme pavarësisht ndarjes së tyre, duke shtuar një shtresë kompleksiteti si Blueface sapo i ka propozuar Jaidyn Alexisnëna e dy fëmijëve të tij të parë.

Rock Chrisean

Blueface ka hedhur poshtë Chrisean Rock’s pretendimet për përfshirjen e tyre të vazhdueshme romantike, potencialisht për të mbrojtur fejesën e tij të fundit. Megjithatë, disa fansa janë skeptikë ndaj mohimeve të tij. Në mes të dramës, Krisean shprehu zemërimin e saj përmes një seance në Instagram Live, duke e drejtuar zhgënjimin e saj drejt të dyve Blueface dhe Jaidyn Alexis. Ajo mohoi çdo qëllim për të prishur marrëdhënien e tyre, por gjithashtu lëshoi ​​një kërcënim të guximshëm për të shkuar në shtëpinë e tij dhe “ua” Jaidyn.

Rock Chrisean

Në vijim e Chrisean-it komente nxitëse, Blueface iu drejtua Twitter-it për të hedhur dyshime mbi pohimet e saj në lidhje me takimin e tyre të fundit. Ai i kërkoi asaj të tregonte prova konkrete të takimit të tyre, duke i hedhur poshtë provat që ajo kishte paraqitur si të pamjaftueshme. “Sigurohu që të postosh orën dhe datat që duam fatura dhe jo kuponë,” u tall ai, duke treguar se prova e saj ishte po aq e parëndësishme sa zbritjet. Ai vazhdoi të postonte pamjet e një bisede të supozuar me tekst me Chrisean në të cilën ajo kërkon numrin e dhomës së tij të hotelit. Megjithëse ai e dërgoi fillimisht numrin, ai e tërhoqi atë menjëherë pas, duke dyshuar se mund të ishte një instalim dhe kështu vendosi të mos paraqitej.

Rock Chrisean

Pranimi i një gabimi në gjykim, Blueface vërejti, “Isha i mërzitur kur e dërgova numrin e dhomës dhe e mora përsëri në të njëjtën minutë. Nuk është e nevojshme të bësh gjithë këtë falsifikim siç i kam fshirë mesazhet e tua…. Nuk është çudi që më dërgoni mesazhe në ngjyrë të kaltër duke pyetur y Unë e fshiva fillin e tekstit tuaj.” Ai më pas tha qartë, “ne nuk u lidhëm kurrë”, përpara se të hiqte tweetet. Duke përmbyllur mediat sociale mbrapa dhe me radhë, Blueface vendosi që tani e tutje ai do të abstenonte nga komentet publike për këtë çështje.

Rock Chrisean

Gjithashtu në intervistë, Krisean foli në mënyrë eksplicite për pretendimin e saj se Blueface këmbëngulte të ishte intime edhe pse kishte menstruacione.

Rock Chrisean

Blueface pohon se marrëdhënia e tij me Krisean ka përfunduar dhe pretendon se ajo po tenton të provokojë Jaidyn Alexis. Ai pretendoi se Krisean e gjurmoi deri në Miami dhe qëndroi në të njëjtin hotel, por ai refuzoi ta takonte.

Rock Chrisean

Duke iu kundërvënë deklaratave të tij, Rock Chrisean postoi një pamje të ekranit që supozohet se tregon një mesazh të drejtpërdrejtë nga Blueface me numrin e dhomës së tij të hotelit. Artistja pas “Baby Father Drama” pretendoi se ajo ishte larguar prej tij atë mëngjes dhe e bllokoi atë “pasi u lidh”.

Rock Chrisean

Cili është mendimi juaj për tensionin mes Rock Chrisean dhe Jaidyn Alexisduke përfshirë e Chrisean-it vërejtje agresive? Gjithashtu, cili është mendimi juaj Blueface duke hedhur poshtë provat që ajo paraqiti? Mos ngurroni të diskutoni pikëpamjet tuaja në hapësirën e dhënë të komenteve.