Chrisean Rock

Klea

Chrisean Rock i bën komente koloriste vajzës së lëkurës së errët: “Ti je e shëmtuar, e di që nuk të pëlqen çehrja jote”

Chrisean Rock i bën komente koloriste vajzës së lëkurës së errët: “Ti je e shëmtuar, e di që nuk të pëlqen çehrja jote”

Në një incident të fundit që ka ngjallur reagime të konsiderueshme në internet, Rock Chrisean është kritikuar për komente koloriste për lëkurën e errët të një fansi.

Rock Chrisean

Debati filloi gjatë një mosmarrëveshjeje në internet mes Rock Chrisean dhe një nga 5 milionë ndjekësit e saj, gjatë një transmetimi të fundit të drejtpërdrejtë në Instagram. Ndjekësit e shumtë të Krisean në mediat sociale kanë kritikuar yllin e Zeus Network për tatuazhin e një imazhi të ish-it të saj të çrregullt, Blueface. në fytyrën e saj. Ky vendim ka tërhequr kritika të forta, veçanërisht duke pasur parasysh historinë e tyre të argumenteve shumë të publikuara dhe të trazuara.

Rock Chrisean

Sherri mes Krisean dhe fansja u përshkallëzua kur ylli i realitetit filloi të ofendonte për ngjyrën e errët të lëkurës së fanses, duke u tallur me tonin e lëkurës së saj. Vërejtje të tilla kanë çuar në kritika të përhapura, duke theksuar çështjet e kolorizmit brenda industrisë së argëtimit dhe më gjerë.

“Ti je i thyer si sh**, i shëmtuar si sh** me hundë të trashë a**.” Më pas ylli i reality shtoi: “Dhe unë e di që nuk të pëlqen çehrja jote, sepse dukesh si një prej tyre i llojit të bukur”.

Shtypni luajtjen më poshtë.

Krisean Komentet jo vetëm që kanë dëmtuar reputacionin e saj në mesin e fansave, por gjithashtu kanë rindezur bisedat për rëndësinë e përqafimit të të gjitha nuancave të lëkurës dhe luftimit të kolorizmit. Ndërsa incidenti vazhdon të shpaloset, shumë po bëjnë thirrje për një ligjërim më gjithëpërfshirës dhe më respektues në ndërveprimet e personazheve publike me audiencën e tyre.

Rock Chrisean

Si rezultat, Krisean ka humbur qindra mijëra (mbi 300 mijë) ndjekës në platformat e saj të shumta të mediave sociale.

Rock Chrisean ka deklaruar publikisht se është e pandikuar nga humbja e konsiderueshme e ndjekësve në rrjetet sociale gjatë ditëve të fundit, duke treguar indiferencën e saj ndaj numrit në rënie.

Rock Chrisean

Ylli i Zeus Network ra në sy të publikut më 28 janar, kur zbuloi një tatuazh të madh portret të partnerit të saj të ndërprerë, Blueface, duke bërë bujë në mediat sociale.

Megjithatë, imazhi që ajo zgjodhi për tatuazhin nuk ishte thjesht një fotografi; ajo zgjodhi në mënyrë specifike një nga fotografitë e tij të mëparshme si imazh referencë.

Rock Chrisean

Zbulimi i tatuazhit, veçanërisht duke pasur parasysh ndarjen e tyre të trazuar dhe të shkuarën e tanishme, i la fansat të hutuar dhe të tronditur. Ky reagim u pasqyrua në matjet e saj në rrjetet sociale, siç raportohet nga TMZ, e cila dokumentoi një rënie të ndjeshme në ndjekjen e saj. Krisean përjetoi një humbje prej rreth 200,000 ndjekësve brenda vetëm dy ditëve pasi shfaqi tatuazhin e saj, duke nënkuptuar mosmiratimin e gjerë të vendimit të saj në mesin e fansave të saj.

Rock Chrisean

Bëj zë më poshtë në seksionin e komenteve!