Chris dhe Monique Samuels nga RHOP përfundojnë divorcin

Klea

Chris dhe Monique Samuels nga RHOP përfundojnë divorcin

Amvise të vërteta të Potomac shap Monique Samuels po fillon një kapitull të ri në jetën e saj si beqare. Gjatë drejtimit të Monique në RHOP, ajo dhe Chris Samuels dukej se kishte familjen perfekte. Fëmijë të bukur, më shumë shtëpi sesa mund të toleronte Gizelle Bryant dhe dëshira për ta mbajtur atë së bashku.

Monique u largua nga RHOP pasi përdori Candiace Dillard si një Swiffer Wet Jet gjatë një eventi të aktorëve. Ajo ndjeu se koha e saj kishte mbaruar dhe vazhdoi me Chris në Love & Marriage: DC Ajo që ne nuk pamë në RHOP filloi të zbulohej në LMDC dhe në fund martesa e Chris dhe Monique u rrëzua.

Pas kërkesës për divorc në qershor, ish-çifti zbuloi se gjithçka është përfundimtare. Por koha është … kurioze. Njerëzit i kanë detajet.

Koha për të vazhduar për Chris dhe Monique

Shpresojmë që Monique të mos ketë asnjë lidhës të mbushur me prova mallkimore kundër Chris dhe ata mund të bashkë-prindërojnë fëmijët e tyre. Ata u martuan në vitin 2012 dhe kaluan disa vite mjaft të mira. Por të qenit në LMDC ishte si të qëroni një qepë çështjesh sepse çdo shtresë e re ishte diçka më e vështirë.

Monique paraqiti një “ankesë për divorc absolut” më herët në prill, por e ndryshoi atë në qershor. Në tetor 2022, u zbulua se Monique dhe Chris u ndanë pas dhjetë vitesh lumturi martesore.

Monique ndau problemet e tyre në një video në YouTube. “Nuk është sekret që Chris dhe unë kemi pasur vështirësi në disa fusha të martesës sonë dhe kushdo që ka parë Love & Marriage: DC vitin e kaluar, të gjithë i keni parë argumentet, keni parë gjithçka që po ndodhte.”

Divorci ishte përfundimtar më 25 shtator, e hënë e kësaj jave. Rastësisht po mësojmë për të një ditë pas publikimit të trailerit të RHOP për sezonin e ri. Njerëzit thjesht kanë qenë burimi ekskluziv i trailerit të Sezonit 8 dhe i këtij njoftimi për divorc. INTERESANTE.

Dokumentet e divorcit janë vulosur nga gjykatat. Ndërsa Chris dhe Monique nuk janë më të martuar, ata janë prindër të tre fëmijëve dhe do të ishte mirë nëse do të qëndronin në kushte pozitive. Detajet e kujdestarisë së zogut të ri të Monique mbeten të panjohura për momentin.

Real Housewives of Potomac kthehet në Bravo më 5 nëntor në orën 20:00 ET në Bravo.