Chloé Lukasiak ka 'zili' ndaj përvojës së nënave të kërcimit të JoJo

Klea

Chloé Lukasiak ka 'zili' ndaj përvojës së nënave të kërcimit të JoJo

Nënat e kërcimit sigurisht ka ndihmuar në vendosjen JoJo Siwa dhe Chloé Lukasiak në hartë. Megjithatë, ata të dy patën përvoja shumë të ndryshme me mësuesen e tyre të kërcimit, Abby Lee Miller. Chloé iu bashkua serialit gjatë sezonit 1 në 2011, ndërsa JoJo hyri gjatë sezonit 5 në 2015. Sipas Chloé, kur shikon prapa në udhëtimin e tyre, ajo beson se “plani i lojës” i JoJo-s e ndihmoi atë për sukses, sepse ajo kishte një plan.

Chloe tha se JoJo e dinte se çfarë donte që në fillim…

Gjatë një interviste me Page Six, Chloé tha se JoJo e shfrytëzoi sa më shumë kohën e saj në reality show-n Lifetime sepse ajo e dinte se çfarë donte. Ajo tha se bashkë-ylli i saj kishte një “plan loje”, i cili e ndihmoi atë të bëhej yll.

“I kam zili njerëzit që e shikuan, krijuan një plan loje dhe më pas vazhduan të dinin saktësisht se çfarë donin të bënin,” tha Chloé. “Sepse, siç thashë, kamerat erdhën tek ne dhe më pas u bë sikur, krejt papritur, drama duhej të forcohej.”

Chloé ka qenë e hapur për rivalitetin e krijuar nga Abby mes saj dhe Maddie Ziegler. “Mendoj se nëse do ta kisha marrë atë nga një kënd tjetër dhe … do të isha larg dhe më pas do t'i afrohesha, mendoj se patjetër do të kisha ngritur disa mure mendore. Por unë nuk kam vënë asnjë [up]”, shpjegoi ajo.

“Unë kam qenë plotësisht i prekshëm në çdo kohë.”

Megjithëse kasti i Dance Moms është mirënjohës për kohën e tyre në televizion, kjo nuk e bën më pak sfiduese përballjen me traumën që ata përjetuan. Chloe tha në një intervistë të mëparshme se pas vitesh larg kamerave, kuptoi se terapia do të ishte një praktikë e mirë për të.

“Më bëri të kuptoj se ndoshta duhet të shkoj në terapi,” tha ajo me shaka. “[There’s a lot of] gjëra nga të cilat duhet të shërohem, por ishte mirë të shikoja prapa dhe thjesht të vlerësoja. Nuk e prisja fare kur sollën idenë e një ribashkimi. Unë isha sikur, 'Po, kjo tingëllon mirë'.

Ndiqeni ribashkimin Dance Moms në Lifetime.