Chase Chrisley thotë se prindërit po luftojnë mungesën e ajrit dhe mykun e zi në burg

Klea

Chase Chrisley thotë se prindërit po luftojnë mungesën e ajrit dhe mykun e zi në burg

Chase Chrisley po hedh dritë mbi kushtet e tmerrshme të jetesës së prindërve të tij në burg.

“Ata janë të varur atje. Është një situatë e tmerrshme,” tha Chase për Extra. “Kushtet janë të tmerrshme, dhe nëse i lexoni të gjithë këta tituj, ata thonë të kundërtën polare.”

“Por kjo nuk është e vërteta, dhe ne do të përhapim shumë ndërgjegjësim edhe për këtë.”

Ylli i realitetit tregoi gjithashtu se prindërit e tij, Todd dhe Julie Chrisley, po shërbejnë kohën e tyre në ambiente të veçanta pa ajër dhe kërpudha potencialisht toksike. “Të dy kanë myk të zi, [and] bojë me bazë plumbi; çatia po bie në të dy objektet. Pra, është thjesht, është thjesht një gënjeshtër.”

“Të gjithë kanë këtë perceptim se prindërit e mi janë në këtë burg të klubit të vendit, dhe kjo nuk është aspak rasti. Nëna ime është ulur atje lart pa ajër, dhe objekti i babait tim nuk ka ajër.”

Ndjek pjatat në reality show-n e tyre të ri

Që kur u larguan për 18 vjet, Chase zbuloi se betejat ligjore të familjes së tyre i kanë forcuar ata në tërësi.

“Patjetër që jemi afruar shumë. Kur goditet me diçka të tillë, ndihem sikur shumë njerëz ose ndahen dhe shkojnë në rrugën e tyre, ose ngjiten së bashku, kështu që ne jemi rritur. Ne jemi ngjitur së bashku dhe ne jemi ende duke luftuar.”

Ai shpjegoi sesi shfaqja e tyre e re e realitetit do të shfaqte lidhjen e tyre unike. “Ne do të trajtojmë gjithçka që po kalojmë çdo ditë me realitetin tonë të ri. Përditësime për prindërit e mi dhe situatën tonë familjare dhe thjesht përpjekje për të lundruar në ujërat e saj.”

“Me gjithçka që kemi kaluar, ka pasur shumë njerëz që kanë folur dhe janë përpjekur të tregojnë historinë tonë për ne, kështu që ne ishim të tillë që mund të dilnim dhe ta tregonim vetë.”

Pasi u anulua nga SHBA dhe E! Rrjeti, familja Chrisley njoftoi sipërmarrjen e tyre më të re në fillim të gushtit 2023. Megjithëse një rrjet nuk është shpallur ende, ata pretendojnë se shfaqja do të shfaqë dinamikën e tyre argëtuese si kurrë më parë.