Charli Burnett u largua nga sezoni 11 i Vanderpump Rules

Klea

Charli Burnett u largua nga sezoni 11 i Vanderpump Rules

Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11 premton të jetë ndryshe nga çdo gjë që audienca ka parë ndonjëherë. Të paktën kjo është shpresa. Pas gjithçkaje që ndodhi mes Ariana Madix dhe Tom Sandoval, fansat janë të dëshpëruar të dinë se çfarë do të ndodhë më pas.

Por një gjë që duket se mungon është Charli Burnett nga të gjitha. Charli ishte një nga miqtë më të ngushtë të Rachel Leviss dhe u bë një bashkëpunëtor padashur i Rachel gjatë Scandoval. Kjo pothuajse me siguri i vuri një objektiv në shpinë.

Që nga finalja e sezonit 10, ishte e paqartë nëse Charli do të kthehej. Dukej se ajo nuk donte të bënte asgjë me Rakelën, por kthimi i Rakelës nuk ishte as i sigurt. Por tani kanë qarkulluar raporte se Charli nuk do të kthehet.

A hoqi Charli nga Rregullat e Pompës pas Scandovalit?

Një raport i ri nga Celebuzz pohoi se Charli nuk do të kthehej për sezonin 11 të VPR. Megjithatë, merrni lajmin me një kokërr kripë. Ndërsa burimi pohoi se raportet konfirmojnë mungesën e Charli, Celebuzz nuk dha asnjë citim zyrtar.

Sa i përket provave të tjera, u vu në dukje se Charli nuk është parë me pjesën tjetër të kastit, sigurisht jo kur ishte para ndonjë kameraje. Sigurisht, Charli kishte lënë të kuptohet për një kohë se ajo nuk donte veçanërisht të kthehej për sezonin 11. Gjë që ka kuptim pas gjithë kohës që ajo qëndroi pranë Rachel.

Ajo tha për Us Weekly në qershor, “Kjo është e pakëndshme për mua sepse e dua Arianën. Unë jam shoqja e Arianës dhe jam shumë e mërzitur me gjithçka që ndodh. Kështu që mendoj se xhirimet e sezonit të ardhshëm do të ishin shumë, shumë të çuditshme dhe vërtet stresuese.” Ndoshta pasi pa gjithë urrejtjen që mori Rachel, Charli vendosi që ajo nuk donte asnjë pjesë të kësaj.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules pritet të transmetohet në fillim të vitit 2024 në Bravo.