Kendrick Lamar and Drake

Klea

Charlamagne Tha God Hymps Into Kendrick Lamar dhe Drake's Rap Feud!

Charlamagne Tha God Hymps Into Kendrick Lamar dhe Drake's Rap Feud!

Charlamagne Tha Zoti trazoi tenxheren në episodin e mëngjesit të së hënës në The Breakfast Club, duke u zhytur thellë në grindjen e vazhdueshme midis Kendrick Lamar dhe Drake. Në stilin e tij karakteristik të guximshëm, Charlamagne nuk i prishi fjalët, duke e shpallur Lamarin si kryesuesin aktual në betejë.

Kendrick Lamar dhe Drake

Duke reflektuar mbi zhvillimet më të fundit në viçin, Charlamagne lavdëroi të dy artistët për paraqitjen e asaj që ai e konsideronte si “beteja më e madhe e repit” që ai ka parë ndonjëherë. Ai theksoi përmasat e përplasjes, duke vënë në dukje se është një përballje mes dy prej më të mirëve në kulmin e tyre, duke rezultuar në një stuhi mbresëlënëse muzikore nga të dy kampet.

Charlamagne Tha God dhe Drake

e Charlamagne Vlerësimi i gjendjes aktuale të punëve ishte i qartë: “Nëse më pyet se kush është në këmbë tani, është Kendrick.” Ai ia atribuoi drejtimin e Lamar aftësive të tij strategjike, duke theksuar se si reperi e shfrytëzoi këtë moment duke hequr “Meet The Grahams” menjëherë pas publikimit të “Family Matters” nga Drake. Në një lëvizje të shpejtë, Lamar vazhdoi me diss-in e tij, “Not Like Us”, duke mbajtur efektivisht presionin mbi Drake.

Charlamagne Tha Zoti

Në sytë e Charlamagneështë e qartë se e Lamarit manovrat e llogaritura e kanë vënë në karrigen e shoferit të kësaj grindjeje me aksione të larta. Ndërsa beteja vazhdon, fansat presin me padurim lëvizjen e radhës nga këta titanët e repit.

Ndërsa u zhvillua diskutimi në Klubin e Mëngjesi, DJ Envy ofroi një këndvështrim kundërshtues nga e Charlamagne vlerësimi i grindjes së vazhdueshme midis Kendrick Lamar dhe Drake. Envy argumentoi se publikimi i “The Heart Part 6” nga Drake e kishte zhvendosur në mënyrë efektive valën në favor të Drake duke diskredituar disa nga pikat që Lamar kishte bërë deri më tani.

Kendrick Lamar dhe Drake

Charlamagnemegjithatë, ishte i shpejtë për të sfiduar E zilisë pohimi, duke vënë në dukje se nëse Drake e kishte ushqyer me të vërtetë Lamar informacion të rremë, do të kishte prova për të mbështetur pretendime të tilla. Ky shkëmbim nënvizon kompleksitetin e grindjes dhe interpretimet e ndryshme të lëvizjeve strategjike të secilit artist.

Për të gërmuar më thellë në bisedën e tyre rreth grindjes dhe për të dëgjuar më shumë njohuri nga Charlamagne dhe DJ Envysigurohuni që të bashkoheni me The Breakfast Club për diskutimin e plotë.

Dinamika ndërmjet Drake dhe Charlamagne është Zoti ka qenë asgjë më pak se një udhëtim me rul coaster gjatë viteve. Marrëdhënia e tyre, e karakterizuar nga një përzierje miqësie dhe konflikti, ka qenë një burim i vazhdueshëm magjepsjeje për fansat dhe vëzhguesit e mediave sociale.

Kendrick Lamar dhe Drake

e Charlamagne prirja për sulme lozonjare ndaj reperit, i karakterizuar shpesh nga humori i tij i pandershëm, ka shkaktuar shpesh përgjigje nga Drake, duke nxitur më tej grindjen e tyre të vazhdueshme. Pavarësisht e Charlamagne pranimi i një “marrëdhënieje dashurie/urrejtjeje” mes tyre, batutat mes të dyve vazhdojnë të pandërprera.

Etiketimi Charlamagne si një “urritës i Drake” nuk do të ishte krejtësisht i pabazuar, duke pasur parasysh historinë e tij të bërjes së komenteve kritike për reperin. Nga vënia në dyshim e vendosjes së Drake në listat e reperëve më të mëdhenj të të gjitha kohërave deri te shprehja e hapur e përbuzjes për disa aspekte të Drake's repertori muzikor, si albumi i tij i vallëzimit dhe këngët e tij, Charlamagne nuk ka ngurruar të shprehë mendimet e tij.

Charlamagne Tha Zoti

Mishi i tyre i viçit fillon në vitin 2013 kur Charlamagne dha një kritikë të ashpër për Drake's Kënga e orientuar drejt popit, “Hold On, We're Going Home”, që sugjeron që reperi duhet t'i përmbahet rrënjëve të tij në rep. Ndërsa një armëpushim u shpall në dukje në vitin 2016, shkëmbimet e fundit mes të dyve tregojnë se çdo pamje paqeje është zhdukur.

Ne shtator, Charlamagne nuk u përmbajt në vlerësimin e tij për këngën e fundit të Drake, duke shkaktuar një përgjigje të shpejtë nga artisti kanadez. Drake shkoi në mediat sociale për të qëlluar kundër drejtuesit të radios, duke ndezur një raund tjetër shkëmbimesh të nxehta mes të dyve.

Charlamagne Tha God dhe Drake

Nga talljet miqësore te grindjet e plota, afati kohor i Drake dhe e Charlamagne marrëdhënia nënvizon evolucionin e dinamikës së tyre gjatë dekadës së fundit, duke i lënë fansat të presin me padurim lëvizjen e tyre të ardhshme në këtë sagë të vazhdueshme.