Charity Lawson ia atribuon suksesin DWTS Artem Chigvintsev

Klea

Charity Lawson ia atribuon suksesin DWTS Artem Chigvintsev

Ylli i Bachelorette Charity Lawson dhe Artem Chigvintsev u çiftuan së bashku për sezonin 32 të Duke kërcyer me yjet. Kampionia e sezonit 29 të Mirrorball, Kaitlyn Bristowe fitoi me Artem dhe ndau mendimet e saj mbi procesin e tij të mësimdhënies.

Kaitlyn e quajti Artemin “aq hardcore” gjatë kohës së provës. “Ai është rus dhe kështu është trajnuar duke u rritur. Ai do të besojë në ju dhe do t’ju shtyjë në kufijtë tuaj, të cilët ne i duam”, shtoi ajo.

Pasi ai rezultoi pozitiv për COVID-19, Artem duhej të qëndronte jashtë javën e dytë të DWTS. Tani Charity tregoi se si ndihet për partnerin e saj. Faqja gjashtë ka detajet.

Artem dhe Charity janë një recetë për sukses

“Ai është i rreptë në një mënyrë të shkëlqyer dhe kjo është ajo që më duhet. Nëse do të isha çift me dikë tjetër, me të vërtetë nuk mendoj se do të isha aq i suksesshëm, “shpjegoi Charity. “Sepse ai e sheh potencialin tim dhe më shtyn, dhe kjo është ajo që ju nevojitet për t’u rritur.”

Ajo vazhdoi, “Në momentin që ai u kthye, ne u përplasëm përtokë duke vrapuar. Pra, vetëm që kjo të pranohet nga gjyqtarët dhe puna jonë e palodhur që ne bëjmë çdo ditë, është një ndjenjë e mirë.”

Dyshja e kërcimit tregoi një foks të qetë në këngën The Temptations, My Girl. Charity shënoi 32 nga 40 pikë nga katër gjyqtarët. Gjyqtari i ftuar Michael Strahan ishte në sallën e balloit. Charity shpreson që ajo dhe babai i saj të kërcejnë me atë këngë kur të martohet me Dotun Olubeko. Artemi po ndihmon me koreografinë. Kjo është kaq e ëmbël!

A është Charity nën presion për të dhënë një fitore?

Meqenëse dy ish-bachelorettes kanë fituar Mirrorball, a ndjen Charity ndonjë “presion të shtuar?” do të isha.

“Nuk eshte! Dua të them, presioni vjen nga të gjithë të tjerët. Ju shihni Kaitlyn dhe Hannah [Brown] fiton dhe është si, ‘OK, Bachelorette e kanë atë me vete!’”, tha Charity. “Por është si, ‘Unë e di që e kam në vetvete’.”

Ajo vazhdoi, “Është vetëm për mua, duhet të shikoj këtë ditë të vetme, si, nuk mund të shikoj shumë përpara, qëllimi im i vetëm është të vazhdoj të përmirësohem çdo ditë.”

Charity dhe Artem janë vendosur të kërcejnë një vals në Disney 100 Night. Ata po kërcejnë me këngën, Pjesë e botës tënde, nga Sirena e Vogël. Pra, çfarë mund të presin shikuesit?

“Do t’i japë princeshës energji të madhe. Vetëm dije këtë!” tha Charity.

Dancing with the Stars vazhdon të martën në ABC dhe Disney+.