Chanel pranon se "Askush nuk u afrua" pas rrethprerjes së femrës

Klea

Chanel pranon se “Askush nuk u afrua” pas rrethprerjes së femrës

Chanel Ayan nga Real Housewives of Dubai na shpërtheu të gjithëve që në momentin që e takuam. Jo vetëm që ishte tepër qesharake me një personalitet të egër, por ishte e vërtetë. Edhe pse ndau shumë të qeshura në emision me të (atëherë më të mirën), Lesa Milan, ajo derdhi edhe shumë lot. Një nga pjesët më sfiduese të xhirimeve për të, megjithatë, duhej të ishte kur ajo ndau historinë për rrethprerjen e saj si fëmijë.

Gjatë kohës së saj në emisionin Two Ts In A Pod, ajo u tha drejtuesve se “as miqtë e mi më të ngushtë” nuk dinin për të kaluarën e saj, gjë që e bëri hapjen para kamerave tepër të vështirë.

Chanel ndihet e fuqizuar pasi tregon historinë e saj

“Kur u transmetua historia ime, Tamra, askush nuk më kontaktoi dhe dua të them që askush nuk më kontaktoi,” tha Chanel. “Isha vetëm në shtëpinë time duke qarë, duke mbyllur perdet, tani duke e ditur që e gjithë bota e di këtë për mua.”

Chanel, e cila ka lindur në Kenia, diskutoi se sa tabu është jeta e saj e re.

“Gjithçka që po bëj është, si e kundërta e asaj që supozohet të bëj,” tha ajo. “Dhe më pas mora reagimin më të keq, burrë. 'Ne nuk ju pranojmë. Ne nuk ju duam. Kush mendon se je?' Sikur, isha i çmendur. Unë isha vetëm. Isha kaq e stresuar. Kisha mendime të këqija. Isha shumë i zemëruar me veten time.”

Modelja vazhdoi, duke thënë se ajo u hap me bashkëshortin dhe djalin e saj sepse “e dinte se do të kem shumë reagime”. Ajo e përshkroi momentin si një nga “më të keqit … të jetës sime”.

“Sa herë që eci përreth, nuk mendoj se njerëzit më shohin si një vajzë qesharake. Ndjehem sikur gjëja e parë që më shohin është se e dinë historinë time dhe tani jam mirë me këtë.”

Edhe pse ajo u përpoq ta shikonte përsëri, ylli i Real Housewives ndihet i fuqizuar sot.

“Po, unë jam viktimë, por kam fuqinë time tani sepse kam folur për këtë”, tha ajo. “Më vjen ta them [helps me] për të më rikthyer fuqinë dhe besimin që kam humbur gjithmonë në të me trupin tim dhe gjëra të tilla.”

Sezoni 2 i Real Housewives of Dubai transmetohet të dielën në orën 9/8c.