Chanel Ayan gjeti të brendshmen e saj Ariana Madix për RHODubai S2

Klea

Chanel Ayan gjeti të brendshmen e saj Ariana Madix për RHODubai S2

Chanel Ayan është gati të jetë në qendër të vëmendjes gjatë Amvise të vërteta të Dubait Sezoni 2. Për t'u përgatitur, ajo mori frymëzim nga dy gra përrallore. Vazhdoni të lexoni për të zbuluar se kush!

Chanel kanalizoi Britney Spears të saj të brendshme për Sezonin 2 të Dubait

“Po bëj një moment të Britney Spears, si mënyra se si ajo e rruajti kokën ishte, si një vajzë e egër që po kalonte gjëra, por ajo është ende se vajze. Ky është pamja ime, e dini?” tha ajo për Entertainment Tonight. “Jam lodhur nga njerëzit që thonë se paruket e mia janë kaq të lira, kështu që unë e di çfarë? Nuk kam nevojë për paruke.”

Chanel vazhdoi, duke thënë se “vibi” i saj për sezonin e ri është “Britney”. Supermodelja vuri në dukje ndryshimet kryesore midis stinëve. “Mendoj se, sezoni 1, isha më shumë, si, jo i kujdesshëm. Në sezonin 2, isha më i kujdesshëm. A ka kuptim kjo?”

Diku tjetër në intervistë, Breakout Bravo diskutoi etiketën e saj të Sezonit 2, e cila përmend se xhelozia e dikujt tjetër nuk është problemi i saj.

“Kurrë! Kjo do të thotë periudhë”, tha ajo. “Nëse jeni xheloz për mua, kjo është juaja problemi i përçarjes së nënës, Jo problemi im, në rregull? Unë jam një vajzë somaleze, përshëndetje. Nuk është problemi im.”

Chanel tha se ajo lidhet me Ariana Madix pas luftës së saj të sezonit 2 me Lesa Milan

Fansat dëgjuan thashetheme se Chanel u grind me shoqen e saj më të mirë, Lesa Milan. Chanel e detajoi atë gjatë intervistës së saj, duke thënë se ajo ishte “zemërthyer” nga humbja e miqësisë së tyre.

“Jam vërtet e mërzitur sepse kishte kaq shumë dashuri në miqësinë time me Lesën,” tha ajo. “Ajo është si familja ime. Unë nuk i hedh miqtë, e kuptoni?”

“Unë kurrë nuk kam parë Vanderpump Rules më parë, por Rihanna kohët e fundit ishte diku, dhe ajo tha, 'Oh, Vanderpump Rules është më e mira…' kështu që unë do të filloja të shikoja Vanderpump. Pra, unë shikoj Vanderpump sezonin 10 dhe 11 – mendoj se të fundit, nuk e kam filluar nga fillimi. Unë e nisa nga ku [Scandoval] drama ka ndodhur dhe ndihem sikur jam Ariana Madix. Unë jam i mirë, [loving and supportive] mik.”

“Më zunë shumë në befasi,” vuri në dukje ajo. “Ju djema do të kuptoni pse jam zemërthyer.”

Edhe pse nuk e dimë se çfarë e shkaktoi rrëshqitjen, traileri ngacmoi luftën e tyre shpërthyese. “Miqësia ime me ty ka mbaruar,” tha ajo. Ne duhet të vazhdojmë të shikojmë për të parë se çfarë do të ndodhë më pas.

Real Housewives of Dubai vazhdon të martën në orën 21:00.