Çfarë tha teksti i Jackie Goldschneider për Dolores Catania?

Klea

Çfarë tha teksti i Jackie Goldschneider për Dolores Catania?

Thuaj harroje, shkruaj pendohu! Kjo thënie ikonë e amvisës me siguri po kalon Jackie Goldschneider’s kokë tani.

Në episodin e fundit të Real Housewives of New Jersey, Jackie u zemërua për një tekst të keq që ajo shkroi për shokun e filmit. Dolores Katania. Pikërisht përballë Dolores, ki parasysh.

Ish-shoqja me kohë të plotë, tanimë e ka gjetur veten vetëm në ujë të nxehtë këtë sezon. Dolores thjesht ndodh të jetë viktima e fundit. Pra, çfarë tha saktësisht Jackie? Lexo.

Sillni pamjet e ekranit

Jackie dhe Dolores u mblodhën në festën e shtëpisë së Melissa Gorga për të provuar të zgjidhnin dallimet e tyre. Por Margaret Josephs, e cila është në një grindje të ashpër me Jackie, nuk do ta lejonte këtë të ndodhte.

Gjatë bisedës së Jackie dhe Dolores, Margaret i dërgon mesazh Dolores një pamje nga ekrani i Jackie duke folur me shije. “Patjetër që mendoj me qëllim”, shkroi Jackie në tekst. “Ajo është një slobe fyese dhe unë e urrej atë.”

Teksti i zemëruar i Jackie erdhi pasi ajo akuzoi Dolores se nuk e kishte etiketuar atë në një foto të mediave sociale të ngjarjes bamirëse të bejsbollit. Dolores ka pohuar se mosveprimi ishte “një aksident total”.

Një Dolores e zemëruar kuptueshme e pyeti Xhekin: “A jam unë një slob?” ndërsa ajo ndezi pamjen e ekranit.

Ndërsa Jackie fillimisht u përpoq ta luante atë sikur nuk e thoshte, ajo shpejt u kthye prapa. “”Slob”, për mua, nuk është gjë e mirë të thërrasësh dikë, por nuk është aq keq,” shpjegoi Jackie. “Kjo thjesht do të thotë, si, sjellja juaj është e keqe dhe budallaqe, dhe e mitur dhe e imët. Kjo është ajo që unë dua të them me ‘të ngathët’.”

Dolores ia kthen duartrokitjet

Provë e mirë, por Dolores nuk e kishte. “”Slob”, nga vij unë, është një fjalë e keqe,” tha ajo në një rrëfim. “Të thërrasin një slob nga vajza që ka rrëmujë të nxehtë pothuajse çdo ditë – duke qarë gjatë gjithë kohës për gjithçka – dhe unë jam slob? Unë jam f-mbret slob? OK, Jackie.”

Pasi ajo u kthye në një qoshe, Jackie u përpoq të devijonte, duke i kujtuar Dolores se Margaret nuk ishte shenjtore. Nëna e katër fëmijëve pohoi se Marge tha gjëra “të tmerrshme” për Dolores dhe të dashurin e saj. Dallimi ishte se Margaret nuk e kishte shkruar me shkrim.

E patundur, Dolores ia ktheu: “Epo, atëherë ajo është e zgjuar. Ajo është shumë më e zgjuar se ju.”

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.