Çfarë po bën tani ylli i Mob Wives, Karen Gravano?

Klea

Çfarë po bën tani ylli i Mob Wives, Karen Gravano?

Nuk kam frikë të pranoj se një nga rroku im për televizionin e realitetit ishte Gratë e turmës. Gratë e Staten Island vetëm u forcuan pse unë kurrë nuk doja të udhëtoja për në Todt Hill. Siç mësuan shikuesit e VH1, kishte një çmim për të paguar kur martohej me një mafioz. Dhe fatura erdhi për aq shumë prej tyre që panë familjen e tyre të kalonte kohë pas hekurave. Por këto gra nuk ishin minj dhe e mbanin jetën e tyre në shtëpi të ulët. Kastet, duke përfshirë Karen Gravano, ishin miq prej kohësh me lidhje të forta me krimin e organizuar. Por si e vrenjtur e bijës së Sammy “The Bull” Gravano, Karen pati një betejë të vështirë.

Historia e Karen

Shikuesit e takuan Karen kur ajo u përpoq të rimarrë jetën e saj në Nju Jork pasi duhej të zhvendosej në Arizona. Kur Karen ishte adoleshente, babai i saj u bë një informator i FBI-së kur ai ishte i dyti në komandën e familjes së krimit Gambino. Sammy ushqeu me gjëra të mira agjentëve dhe përfundimisht luajti një rol të madh në ndihmën për të rrëzuar John Gotti. Natyrisht, kur u përhap lajmi në rrugë, Karen dhe familja e saj ishin në rrezik. Karen u fut në telashe vetë. Duke përfshirë edhe pjesën e saj në unazën e ekstazës së babait të saj në Arizona, por ajo donte të përpiqej të kthehej në ishull. Kështu ajo bëri.

Pas një mërgimi dhjetë-vjeçar, Karen nuk u mirëprit plotësisht me krahë hapur. Seriali e tregoi shumë atë në daljet me gratë e tjera që nuk mund ta kalonin atë që kishte bërë babai i saj. Siç e dimë, bashkëpunimi me federatat është më i keq se vdekja për disa nga këta anëtarë të familjes së krimit për një kohë të gjatë, dhe natyrisht, nëse ata nuk mund të largonin zemërimin e tyre ndaj Sammy-t, Karen ishte objektivi tjetër më i mirë. Por përfundimisht duket se ajo u mirëprit përsëri në komunitetin e ngushtë, megjithëse ajo kishte ende momentet e saj kur duhej të duronte ose të mbyllte gojën.

Karen përqafoi gjithçka Mob Wives

Pas gjashtë sezonesh, Mob Wives më në fund përfundoi, por Karen vazhdoi të ndiqte famën e saj dhe me të vërtetë e përdori atë estetikën e gruas së mafias për të vazhduar të fitonte çeqet e saj. Në muajt pas anulimit të serialit, Karen dhe partneri i saj i atëhershëm, Storm, u shfaqën në Marriage Boot Camp të WEtv: Reality Stars për sezonin e tetë të serialit. Drama ishte në kulmin e të gjitha kohërave dhe të dy përfundimisht e ndërprenë atë pasi kuptuan se nuk ishin krijuar për njëri-tjetrin. Më pas Karen thuhet se filloi të takohej me Xavier Williams, i cili aktualisht po vuan dënimin e përjetshëm. Karen dikur tha për In Touch, “Dashuria jonë për njëri-tjetrin është bërë gjithnjë e më e fortë dhe më e fortë. Dhe ai është padyshim dikush që unë dua të jem në jetën time përgjithmonë. Ne nuk fokusohemi te marrëdhënia aq shumë sa te liria e tij.”

Mbaj mend gjithashtu se ajo dhe babai i saj, me ndihmën e vajzës së saj, Karina, filmuan edhe një pilot të shkurtër për MTV në 2017 të quajtur Familjet e Mafias. Isha shumë i trishtuar kur pashë Karinën duke luajtur një vajzë të ashpër, sepse, gjatë Mob Wives, ajo ishte shumë studioze dhe e donte volejbollin. Shfaqja nuk zgjati dhe rrjeti u përpoq të riemërohej në vitin 2020 me një histori të re për ata që ishin ende të përfshirë në turmën në Staten Island. Karen u vu në dukje si producente ekzekutive për shfaqjen.

Çfarë po bën Karen tani?

Nuk është për t'u habitur askush që këto ditë të gjithë kanë një të tillë; Karen, gjithashtu, filloi podcast-in e saj të titulluar, The Sitdown Podcast. Dhe e keni marrë me mend; ajo flet për lidhjen e familjes së saj me turmën dhe për grindjen e saj me disa nga ish-familjarët e saj. Në vitin 2012, Karen shkroi një libër, Mob Daughter: The Mafia, Sammy “The Bull” Gravano, and Me, i cili hyri në listën më të shitur të New York Times. Karen gjithashtu nuk ka frikë të ndyjë duart e saj … me miell. Ajo hapi një pica në Totowa, New Jersey, të quajtur Pizza Nostra, dhe komentet nuk janë gjysmë të këqija.