Çfarë pendohet Garcelle Beauvais për divorcin e saj

Klea

Çfarë pendohet Garcelle Beauvais për divorcin e saj

Kanë kaluar 13 vjet që nga ajo kohë Garcelle Beauvais dhe ish-bashkëshorti Mike Nilon finalizuan divorcin e tyre. Pas ndarjes së tyre, ata kanë bërë një përpjekje të vërtetë për të bashkë-prindëruar djemtë e tyre binjakë, Jax dhe Jaid.

Edhe pse ajo është në paqe tani, si shumica prej nesh, ylli i Real Housewives of Beverly Hills ka një ose dy pishman se si përfunduan gjërat.

Garcelle u ul me producentin e vjetër ekzekutiv të serialeve të shumta Bravo, Alex Baskin për të biseduar rreth martesës së saj. Atyre iu bashkua BFF e Garcelle dhe shoqja shtëpiake Sutton Stracke, e cila ka historitë e saj horror të divorcit.

Ajo “duhej të priste”

Garcelle dhe Majk ishin të martuar për gati një dekadë, por kishte përplasje në rrugë para martesës së tyre. Ajo i tha intervistuesit të podcast-it të Hot Mic se ajo dhe Majk “u ndanë” përpara se të martoheshin.

Sipas Garcelle, çifti erdhi në një “udhëkryq” kur i dashuri i saj i atëhershëm i tha se martesa nuk ishte “pjesë e planit të tij pesëvjeçar”. Në atë kohë, Garcelle dhe Majk nuk ishin të vetmit të prekur nga ndarja e tyre. Djali i Garcelle nga një lidhje e mëparshme, Oliver Saunders, do të kishte qenë rreth 10 në atë kohë.

“Më kujtohet se ai po qante, unë po qaja dhe Oliver po qante,” i tha Garcelle Alex dhe Sutton. “Ishte vërtet disi e trishtueshme.” Një lloj? Nëse të gjithë qajnë, është më shumë se “një lloj i trishtuar”.

Por edhe pse martesa e saj përfundoi, Garcelle do të donte që ajo ta kishte mbajtur atë edhe pak më gjatë. “Unë isha e martuar pothuajse nëntë vjet,” tha ajo. “Duhet të prisja vitin e dhjetë.” Ka pasoja financiare për martesat që përfundojnë pas dhjetë vjetësh ose më shumë, megjithëse dyshoj seriozisht që Garcelle ka nevojë për para. Unë mendoj se ajo po kalon mirë vetë.

Pasi zbuloi se i shoqi kishte një lidhje, ajo nuk humbi kohë duke paraqitur kërkesën për divorc. Ajo fajësoi vendimin e nxituar për një “problem” që ajo thotë se ka për të lëvizur “shumë shpejt”.

Real Housewives of Beverly Hills tani po transmetohet në Peacock.