Çfarë do të 'shtyjë' Melissa Gorga me producentët e RHONJ

Klea

Çfarë do të 'shtyjë' Melissa Gorga me producentët e RHONJ

Bëni Amvise të vërteta të Nju Xhersit Prodhuesit kanë një problem me Melissa Gorga? Apo është anasjelltas? Në çdo prodhim realiteti, njeriu imagjinon një sasi të caktuar të dhënies dhe të marrjes mes producentëve dhe yjeve.

Por RHONJ duket si një prodhim veçanërisht i pasigurt. Grindja e vazhdueshme midis familjes së Teresa Giudice dhe Gorgas teorikisht do ta bënte të vështirë xhirimet për disa arsye.

Në fakt, në fund të vitit të kaluar, thashethemet sugjeruan se prodhuesit ishin të frustruar me Tre. Refuzimi i saj për të filmuar me familjen e saj të larguar dyshohet se e bëri të vështirë gjetjen e ndonjë drame në ekran. Sa për Melisën, problemet e saj me prodhimin duken pak më ndryshe.

Pse Melissa u tha producentëve se nuk “i dha një sh*t”

Së fundmi, Bravo publikoi një intervistë mes Melissa dhe një producente të Real Housewives të New Jersey, Serife. Gjatë bisedës së tyre, Melissa pyeti nëse ka pasur “ndonjëherë një moment që më pëlqen, të ka dhënë një qëndrim?” Serife u përgjigj: “Ti e di se si dëshiron që diçka të duket. Ju mund të dëshironi të pëlqeni, ndryshoni hapësirën që ne po përdorim.”

Producenti vazhdoi, “Pra, ju mund ta shtyni pak atë.” Më pas u shfaqën disa pamje të patransmetuara ku Melissa u kërkoi kamerave të merrnin “këndet e saj më të mira”. Kur produksioni e informoi atë se po përpiqeshin të punonin rreth pasqyrave të shtëpisë, ajo tha, “Unë nuk jap asnjë fjalë për këtë.”

Në intervistë, Melissa u përgjigj: “Mendoj se kjo është shtytja ime më e madhe shumë herë. Për shembull, ata do të fikin dritat, dhe unë them: “Jo, më pëlqen ai llambadar, e dua shumë atë të ndezur”. Dhe ata thonë: 'Nuk do të dukesh mirë me atë dritë mbi kokën tënde.' Dhe unë them: 'Nuk më intereson. Unë dua llambadarin tim'”

Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në orën 8/7c në Bravo.