Çfarë do të kishte bërë Kapiteni Lee ndryshe në Poshtë Deck

Klea

Çfarë do të kishte bërë Kapiteni Lee ndryshe në Poshtë Deck

Poshtë kuvertës, Sezoni 11 aktualisht po bën bujë në Bravo. Elefanti i pashprehur në këtë jaht është mungesa e kurvarit të deteve. Tani, mos më keqkuptoni, pasi kapiteni Kerry Titheradge është padyshim tërheqës. Megjithatë, Kapiten Lee Rosbach OG i këtij seriali, kështu që ky sezon i ri po godet paksa ndryshe në mungesë të tij.

Thënë kështu, ju mund ta hiqni kapitenin nga xhirimet, por nuk mund ta hiqni atë nga mendimet e tij pas pushkatimit. E shihni, kapiteni Lee ka një podcast tani, dhe ai po bën të ditur se ai është ende duke parë serialin e tij të mëparshëm. Sa i përket mendimeve të tij për sezonin e parë të kapitenit Kerrit në kabinën e tij të vjetër me rrota, ky udhëheqës i ecur me dërrasa po derdh çajin e tij të kripur, duke detajuar të vetmen gjë që do të kishte zgjedhur të bënte ndryshe. Por mos u shqetësoni, pasi kapiteni Lee mbështet më së shumti zëvendësimin e tij, tani për tani, domethënë.

Kapiteni Lee tingëllon brenda

Gjatë një episodi të marsit të podcast-it të tij Salty With Captain Lee, Kapiten Lee dhe bashkëhotësi i tij, Sam DeCavalcanti, folën për largimet e fundit të Jared Woodin dhe Cat Baugh në BD. Në daljen e Jaredit, kapiteni Lee u kujtoi dëgjuesve të tij se Jared “e zgjoi kapitenin dy herë në të njëjtën natë”. Ai më pas e krahasoi këtë me Dane Jackson, i cili e kishte zgjuar atë tre herë në sezonin 3. Natyrisht, kapiteni Lee e goditi Dane me sëpatë, kështu që me pushkatimin e Jared, ai e merr atë dhe ai nuk “fajëson Kerry për atë vendim”.

Sidoqoftë, kapiteni Lee zbuloi më tej se ai “ndoshta do ta kishte hequr qafe më herët se kaq”. Me fjalët e tij, “Nuk mund të përballosh diçka me dikë që nuk dëshiron të mbajë fundin e ujit”. Këtë nuk e kuptova fare. Fatmirësisht, kapiteni Lee shpjegoi më tej, duke vënë në dukje se pasi Jared nuk ishte “i gatshëm të merrte një kovë dhe të mbante ujin të paktën një pjesë të rrugës, për të provuar të shuante zjarrin, [his job] nuk do të ndodhë.”

Sa për daljen e Cat, kapiteni Lee ishte empatik. “Ajo u largua vetë…kur dikush duhet të shkojë, ata duhet të shkojnë. Arsyeja pse ajo u largua nuk ishte e askujt tjetër përveç saj”, thotë ai.

Mënjanë të gjitha opinionet, kapiteni Lee foli gjithashtu për promovimin e Ben Willoughby në pozicionin Bosun. “A i mban pantallonat lart?”, pyeti ai. Kur mikpritësi i tij tha jo, kapiteni Lee qeshi, duke thënë: “Benny Benny Benny, kjo nuk është aq e mirë. Do të pendoheni për këtë.”