Jenelle Evans

Klea

Çështja e Shërbimeve Mbrojtëse të Fëmijëve kundër Jenelle Evans dhe David Eason u hodh poshtë

Çështja e Shërbimeve Mbrojtëse të Fëmijëve kundër Jenelle Evans dhe David Eason u hodh poshtë

Rasti i Shërbimeve për Mbrojtjen e Fëmijëve që përfshin Mami adoleshente 2 shap Jenelle Evansburri i saj David Easondhe djali i saj Jace ka përfunduar.

Dokumentet e gjykatës nga Karolina e Veriut zbulojnë se Departamenti i Shërbimeve Sociale të Qarkut Columbus hodhi poshtë një kërkesë për të mitur në lidhje me 14-vjeçarin, të paraqitur fillimisht tetorin e kaluar, më 13 shkurt.

Jace Evans

Jenelle Evans, e cila është gjithashtu nëna e Kaiser, 9 vjeç, dhe ndan vajzën Ensley, 7 vjeç, me Davidin, njoftoi në një video të TikTok më 15 shkurt, “Të gjitha akuzat kundër meje dhe burrit tim janë hequr zyrtarisht. CPS mori një largim vullnetar nga puna dhe unë doja të isha i pari që do t’ju njoftoja djema.”

Në një deklaratë për E! Lajme, Jenelle shprehur:

“Aktualisht jemi duke u fokusuar në shëndetin mendor të Jace, ndaj preferoj të mos zbuloj shumë detaje rreth këtij rasti. Ne planifikojmë të ndajmë informacion më të plotë kur djali im të jetë në një gjendje emocionale më të qëndrueshme.”

David Eason

Ish-ylli i realitetit ka përjetuar një marrëdhënie komplekse me djalin e saj ndër vite. Jace kaloi më shumë se dhjetë vjet duke jetuar me Jenelle’s nëna, Barbara Evans. Megjithatë, në mars 2023, Jenelle zbuloi se ajo kishte fituar kujdestarinë e adoleshentit, të cilin e ndan me ish-in e saj, Andrew Lewis. Më pas, gjatë verës, Jace iku nga Jenelle’s shtëpi në Karolinën e Veriut në disa raste.

Jenelle Evans

Në mes të tetorit, Jenelle shkoi në TikTok për të verifikuar që familja e saj ishte e angazhuar në procedura ligjore me CPS në lidhje me shëndetin mendor të djalit të saj, duke pohuar se ajo “kishte bërë gjithçka si prind dhe unë kam kaluar T-të e mia dhe kam pikasur Is-in tim”.

Më pas, David Eason u përball me akuza për abuzim me fëmijët, siç raportohet nga TMZ, e cila udhëhoqi Jenelle për të dhënë një përgjigje.

Jenelle Evans

Duke folur me të Dërguarin, Jenelle bëri të ditur se bashkëshorti i saj ka marrë një fletë-thirrje penale në lidhje me një ngjarje të shtatorit, ku “ka kontrolluar” Jacen dhe i ka marrë disa sende. Për më tepër, ajo përmendi se adoleshentja kishte rifilluar të jetonte me nënën e saj. “Ai është me të përkohësisht,” shpjegoi ajo, “dhe ata po mendojnë ta transferojnë diku tjetër për shkak të sjelljes së tij në të kaluarën.”

David Eason

Në tetor 2023, Davidi u akuzua zyrtarisht për abuzim të fëmijëve në lidhje me një incident që përfshinte Jenelle’s djali 14 vjeç, Jace Evans. Autoritetet e Karolinës së Veriut u akuzuan Davidi pasi adoleshenti u largua nga shtëpia e familjes në tre raste të ndara midis gushtit dhe shtatorit 2023. Jace u shtrua në spital dhe iu nënshtrua një vlerësimi mendor pasi ndërhyri CPS. Ai i tha policisë se kishte ikur nga shtëpia e nënës dhe njerkut të tij sepse ishte sulmuar nga Davidi.

Jenelle Evans

Dokumentet e gjykatës thuhet – “[David] bëri në mënyrë të paligjshme dhe me dëshirë, duke qenë prindër të Jace V Evans, i cili ishte një fëmijë, më pak se 16 vjeç, i ka shkaktuar lëndim fizik atij fëmije. Lëndimi fizik i shkaktuar ka shkaktuar shenja në [Jace’s] krahun e djathtë, dhe anën e majtë dhe të djathtë të qafës, dhe është shkaktuar me mjete të tjera jo aksidentale.”

Jenelle Evans

Davidi foli përmes Facebook-ut, duke deklaruar pafajësinë e tij dhe duke mohuar ekzistimin e pamjeve të përfolura të kamerave të Ring për sulmin e supozuar.

“Unë e di që ju ndoshta jeni ende duke mbajtur maskën tuaj Covid dhe prisni që alienët të bien nga qielli, por unë mund t’ju premtoj një gjë, NUK KA PAJIM KAMERA TË UNAZËS!” Eason ka shkruar në një postim në Facebook. “Nëse do të kishte, do të vërtetonte thjesht pafajësinë time…”