Caroline Stanbury përdori Ozempic pas shtimit të peshës dhe ngritjes së fytyrës

Klea

Caroline Stanbury përdori Ozempic pas shtimit të peshës dhe ngritjes së fytyrës

Caroline Stanbury kishte nevoje per pak perpjekje. 2023 ishte viti që ylli i Real Housewives of Dubai të perfeksiononte pamjen e saj. Bravolebrity mori një ndryshim të fytyrës në nëntor 2023 dhe fillimisht pranoi se kishte përdorur Ozempic dy muaj më parë.

Flisni për një ndryshim të sezonit të dytë. Meqenëse RHODubai është gati të debutojë sezonin 2 më 2 qershor, do të jetë interesante të shihet mërgimtarja britanike sërish në kamera. Si do të jetë pamja e saj?

Caroline nuk dëshiron që askush të “ndihet fajtor” për përdorimin e Ozempic

Caroline foli për përdorimin e Ozempic për “afër tre” muaj gjatë podcast-it të saj të Paprerë dhe të Pacensuruar.

“Kam takuar kaq shumë gra 40-vjeçare duke thënë: “Si e keni bërë atë?” Dhe nuk dua t'ju gënjej, “tha ylli i reality TV.

Sipas komenteve të Caroline në një episod të shtatorit 2023, ndikuesi profesionist “shpërtheu” pasi kaloi fertilizimin in vitro. Ishte atëherë që ajo vendosi të merrte Ozempic për t'u kthyer në peshën e saj origjinale.

Tani, me rezultate të dukshme, Caroline mund të thotë se ishte “mjeti më i mirë” për humbjen e peshës së saj “kriza e moshës së mesme”.

“Çfarë tha Kate Moss? “Asgjë nuk ka aq shije sa ndjesia e dobët.” Ka diçka për të thënë për këtë,” shtoi ajo.

Në podcast u shfaq edhe bashkëshorti i saj, Sergio Carrallo. Ai ishte “i vdekur kundër” vendimit të gruas së tij dhe foli shkurtimisht për regjimin e tyre efektiv të agjërimit.

Edhe në shtator, ai ishte “plotësisht kundër tij”. Caroline tha në atë kohë, “Unë e bëra atë për të humbur peshë nga një trajtim që duhej të bëja që nuk ishte e natyrshme që trupi im të më çonte pikërisht aty ku isha më parë.”

Më pas ajo ndau shpresën e saj që njerëzit të mos turpërohen për zgjedhjet që bëjnë për trupin e tyre.

“Unë nuk mendoj se dikush duhet të turpërohet për këtë. Unë mendoj se askush nuk duhet të ndihet fajtor për këtë. Kjo është një mënyrë për të rikthyer jetën tuaj”, përfundoi Caroline.

Shikoni The Real Housewives of Dubai të dielën, 2 qershor, në orën 9/8c në Bravo.