Caroline Stanbury 'e ngazëllyer' për t'i dhënë Sergio Carrallo fëmijën e tij të parë

Klea

Caroline Stanbury ‘e ngazëllyer’ për t’i dhënë Sergio Carrallo fëmijën e tij të parë

Ylli i Përpara Real Housewives of Dubai Caroline Stanbury mund të ketë një fëmijë tjetër, ajo duhet ta bëjë disi “foshnjën” e saj aktuale të jetë pak më e pavarur. Kjo është, ajo duhet të marrë burrin e saj Sergio Carrallo të jetë në gjendje të menaxhojë vetë pak më shumë. Ai dëshiron të jetojë në xhepin e saj dhe duhet të jetë vazhdimisht në krah të saj.

“Unë as në tualet nuk mund të shkoj vetë,” tha ajo me shaka.

Caroline, e cila është 48 vjeç dhe tashmë ka tre fëmijë nga martesa e saj e parë, ka një embrion mashkull të ngrirë me Sergio. Ndonëse nuk ka vendosur nëse do ta mbajë vetë fëmijën apo do të përdorë një surrogat, ajo rrëfeu se është “e emocionuar” për t’i dhënë Sergio fëmijën e tij të parë.

Një baba praktik

“Ne bëmë një marrëveshje … Unë i kam bërë të gjitha më parë,” shpjegoi vendasja britanike. “Nëse ai dëshiron të bëjë këtë udhëtim, atëherë ai do të duhet të bëjë të gjitha pelenat dhe të ushqyerit… Unë nuk pashë ndonjë nga këto të ndodhte për të qenë i sinqertë, e dini. Në jetën time … sa herë që them jo për diçka, ajo ndodh.”

Në një intervistë me Decider, Caroline u pyet nëse ajo kishte bërë ndonjë përparim duke prerë kordonin e kërthizës me burrin e saj të ngjitur. “Jo!” Bërtiti ajo. “A dëshiron dikush të shkruajë dhe të më thotë se si ta lejoj ta bëjë këtë? Nuk kam asnjë ide.”

Në fund të ditës, nëse Caroline mund ta bëjë Sergio të pranojë të gjithë kujdesin praktik, ndoshta ata mund të kenë një fëmijë së bashku. “Jam e emocionuar,” pranoi ajo. “Unë jam i emocionuar, nëse ai është i emocionuar. Ai duhet të ketë një fëmijë. Shikoni atë fytyrë.”

Ndërkohë, Caroline është e afërt me shokun e saj në Dubai, Chanel Ayan dhe Real Housewives of New York OG Dorinda Medley. Dy yjet e Bravo kanë marrë pjesë në Sezonin 3 të Tradhtarëve. Por cila nga shoqet e saj mendon se Caroline do të jetë më e suksesshme në konkurs?

“Është kaq e tmerrshme të thuash, por do të jetë Dorinda,” parashikoi ajo. “Chanel është një gënjeshtar i tmerrshëm. Ajo nuk ka fytyrë pokeri. Unë do të tronditem [if] ajo ia del mbanë javën e parë. I tronditur.”

Real Housewives of Dubai transmetohet të martën në 9/8c në Bravo.