Caroline Manzo

Klea

Caroline Manzo zbulon detaje GRAFIK të përpjekjes për R*pe të Brandi Glanville!

Caroline Manzo zbulon detaje GRAFIK të përpjekjes për R*pe të Brandi Glanville!

Caroline Manzo ka dhënë detaje rrëqethëse të sulmit të dyshuar seksual që ajo pësoi gjatë xhirimeve Real Housewives Ultimate Girls Trip në Marok, duke akuzuar Brandi Glanville e përkëdheljes me forcë të vaginës së saj.

Brandi Glanville

Në një deklaratë të nënshkruar të dorëzuar më 28 maj dhe të marrë ekskluzivisht nga Page Six, the Amvise të vërteta të Nju Xhersit Alum tregoi incidentin shqetësues, duke pretenduar se Brandi e nënshtruan atë ndaj kontakteve seksuale të padëshiruara ndërsa producentët filmuan sulmin.

Brandi Glanville

“Kur Glanville po më sulmonte seksualisht në divan, po më fërkonte vaginën. Producentët thjesht shikuan dhe vazhduan të xhironin.” Karolina62 vjeç, shkruan në deklaratë.

“Ata panë që isha në ankth dhe megjithatë vazhduan të filmonin.”

Caroline Manzo

Bravolebrity pretendon se prodhimi nuk arriti të ndërhynte dhe të ndahej Brandi51, nga ajo, në vend të kësaj vendosi të sigurojë Brandi me më shumë alkool dhe duke e lejuar atë ta ndjekë Karolina në banjë, ku pasoi një sherr i dhunshëm.

Brandi Glanville

Në dokumentin ligjor, Karolina më tej pretendon se Brandi e ka frenuar fizikisht në banjë dhe i ka nënshtruar kontakteve seksuale të padëshiruara.

Glanville më ka sulmuar me keqdashje seksuale për kënaqësinë e saj seksuale.” Karolina shkruan në dokumentin ligjor, duke akuzuar prodhuesit për neglizhencë që nuk kanë ndërhyrë pavarësisht se kanë qenë dëshmitarë të incidentit shqetësues.

Caroline Manzo

Ne janar, Karolina ngriti një padi të konsiderueshme kundër Bravo dhe Peacock, duke pohuar se Brandi kishte marrë kontakte të padëshiruara fizike, duke përfshirë edhe puthjen e saj me forcë.

Padia pretendonte gjithashtu se takimi shkaktoi kujtime traumatike të sulmit seksual të fëmijërisë së Manzos në moshën 7-vjeçare.

Brandi Glanville

Duke iu përgjigjur e Caroline aksion i ligjshem, Brandi i hodhi poshtë akuzat si “absurde”.

“Mjerisht, Brandi duhej të zgjohej nga një tjetër padi që përfshin akuza shpifëse dhe të rreme për të”, tha një përfaqësues i Glanville për Page Six në atë kohë.

“Gjatë xhirimeve, Brandi ndoqi atë që producentët i kërkuan asaj dhe nuk pati asnjë sulm seksual. Ajo është e pafajshme për këto akuza absurde që kanë rënduar mbi shëndetin e saj mendor dhe fizik për një kohë të gjatë pa asnjë fjalë mbështetje nga Peacock, Shed apo Bravo.”

“Kjo tregim i dhimbshëm duket i pafund dhe duhet të ndalet. Ajo po kërkon të ecë përpara dhe lart dhe të kthejë jetën e saj.”

Brandi Glanville

Në dokumentet gjyqësore të paraqitura në prill, një producent ekzekutiv i “RHUGT” deklaroi se Manzo ishte shprehur se ndihej “i mosrespektuar” nga ylli i OnlyFans, por sqaroi se ajo nuk ndihej “e dhunuar seksualisht” prej saj.

“Shqetësimi ynë kryesor në atë pikë ishte të sigurohemi që Manzo të ndihej i sigurt”, thuhej në dokumente.

“Ajo na tha se ndihej e sigurt, se donte të vazhdonte të filmonte dhe se nuk donte që Glanville të dërgohej në shtëpi.”

Brandi Glanville

Pavarësisht se ka shprehur dëshirën për të vazhduar xhirimet, Caroline Manzo përfundimisht zgjodhi të fluturonte në shtëpi nga Maroku herët.