Caroline Manzo padit Bravo për ngacmimin e dyshuar seksual të Brandi Glanville

Klea

Caroline Manzo padit Bravo për ngacmimin e dyshuar seksual të Brandi Glanville

Gjithçka është bërë. Caroline Manzo ka avokatur dhe Real Housewives Ultimate Girls Trip: Maroco ndoshta ka vdekur në ujë. Më lejoni të jem i pari që do të them, falje Alex McCord. Qëndroni të sintonizuar me Brandi Glanville’s socials sepse ajo ka të ngjarë të komentojë mbi këtë zhvillim të ri sapo ta zbulojë.

Brandi lëshoi ​​disa mohime për “incidentin” që dyshohet se ndodhi mes saj dhe Caroline pas një dere të mbyllur të banjës gjatë xhirimeve. Ajo gjithashtu pretendoi se prodhimi i inkurajoi veprimet e saj. Por ja ku është kapja, nënë Manzo nuk e padit Brandi, po padit Bravo – për çdo gjë. TMZ ka lugën.

Kaq kohë RHUGT Marok…

Ja ku po shkojmë miq. Dërgoni mendimet dhe lutjet tuaja te Bravo sepse Caroline është e çmendur dhe ajo është gati të shkojë. Alum Real Housewives of New Jersey sapo ngriti padi kundër Bravo për atë që u rrëzua gjatë prodhimit të RHUGT Morocco. Bethenny Frankel me siguri po përpiqet të marrë Caroline në podcast-in e saj, në mënyrë që ata të mund të “shkatërrojnë Bravo” së bashku.

Bravo nuk është i vetëm në këtë proces gjyqësor, por edhe kompanitë e prodhimit janë në grep. Për kontekst, në shkurt 2023, dolën akuza kundër Brandi se ajo kishte qenë seksualisht e papërshtatshme me Caroline gjatë një ngjarje të filmuar në gjendje të dehur. Caroline ishte aq e traumatizuar sa u largua menjëherë dhe Brandi u dërgua në shtëpi të nesërmen.

Sezoni 4 i RHUGT që atëherë është lënë “përkohësisht” por Bravo nuk e konfirmoi kurrë se ishte një kufomë e plotë. Pas kësaj, shkrimi është pak a shumë në mur. Shed Media kreu një hetim të brendshëm për këtë çështje dhe asgjë nuk doli prej tij. Caroline që atëherë ka njoftuar se nuk do të shfaqet më në një shfaqje të lidhur me Real Housewives dhe Brandi është fyer si rezultat.

Akuzat që vinin nga kostumi i Caroline-it thonë se Brandi po flirte tepër me të në shtëpinë me qira. Dyshohet se Brandi “e detyroi veten” në Caroline dhe e puthi atë pa pëlqim. Pastaj ka një detaj të vogël në lidhje me Brandi që gjoja ka ngritur Caroline në një shtrat dhe duke e prekur pa lejen e saj.

Për faqen e gjashtë, dokumentet lexojnë, “[Brandi] vazhdoi të hipte Manzo-n në divan duke e mbajtur Manzo-n poshtë me trupin e saj, shtrëngoi me forcë faqet e Manzo-s dhe ia futi gjuhën në gojë Manzo-s, ndërsa e përkuli.

Në postime të shumta në rrjetet sociale, Brandi ka aluduar se produksioni ishte i vetëdijshëm se si po vepronte dhe madje e inkurajoi atë. Caroline në fakt e mbështet këtë në padinë e saj. Ajo pretendon se prezantuesit dhe producentët “e vunë Brandin në këtë drejtim”. Për më tepër, Caroline pretendon se ata krijuan një mjedis të ngopur me alkool duke i vënë të gjithë në rrezik të sjelljes së pakëndshme.

Më tej, Caroline përfshiu se sprova ka shkaktuar trauma për të pasi pësoi sulm seksual në moshën shtatë vjeçare.

Ajo është duke paditur për neglizhencë, ngacmim seksual, diskriminim gjinor/gjinor, dhunë seksuale dhe duke kërkuar dëme të mëdha.

Bravo ende nuk ka komentuar mbi këtë padi.