Caroline Manzo

Klea

Caroline Manzo padit Bravo për inkurajimin e Brandi Glanville për ta sulmuar atë seksualisht dhe për diskriminim heteroseksual!

Caroline Manzo padit Bravo për inkurajimin e Brandi Glanville për ta sulmuar atë seksualisht dhe për diskriminim heteroseksual!

Caroline Manzo ka ndërmarrë veprime ligjore ndaj Bravos, me pretendimin se një incident që përfshinte Brandi GlanvilleUdhëtimi Real Housewives Ultimate Girls ishte e papërshtatshme. Karolina pretendon se ngjarja ishte tepër e shthurur dhe ajo beson se ajo i kapërceu kufijtë e pranueshëm.

Caroline Manzo

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit alum ka ngritur një padi kundër Bravo dhe disa kompanive prodhuese të përfshira në RHUGT seri. Padia rrjedh nga një incident që ndodhi në janar 2023 në Marok gjatë xhirimeve të spinoff-it të Bravo – një këst i ekskluzivitetit të vendosur në Afrikë. Karolina pretendon se incidenti ka kaluar kufirin e përshtatshmërisë.

Brandi Glanville

Në padi, Caroline Manzo pretendon një incident të ngacmimit seksual që përfshinte Brandi Glanville. Ngjarja e dyshuar ka ndodhur gjatë xhirimeve të Real Housewives Ultimate Girls Trip në Marok. Emisioni bashkon ‘Amvisat’ nga seriale të ndryshme për të filmuar eksperiencat e tyre të pushimeve. e Caroline padia detajon sjelljen e supozuar të papërshtatshme që ajo pretendon se është inkurajuar nga prodhuesit në vendndodhje.

Brandi Glanville

Siç është raportuar më parë, Brandi jo vetëm që dha Karolina një “puthje të padëshiruar”, gjatë incidentit, por ajo gjithashtu përkëdheli gjoksin dhe zonën gjenitale.

Brandi “e prekur [Manzo’s] zona e gjoksit dhe zona vaginale” mbi rrobat e saj gjatë një ndërveprimi, raporton Page Six. Gjithashtu, Brandi “e nguli gjuhën poshtë [Manzo’s] fyt”, ndërsa festa në Marok më 25 janar.

Brandi Glanville

Caroline Manzo62 vjeçe, e cila është një nënë e martuar heteroseksuale me tre fëmijë, në çast u sëmur në stomak nga sulmi seksual.

Caroline Manzo

Burimi tregon për gazetën se pak më vonë – Karolina, Brandi, Alex McCord dhe një anëtar i katërt i kastit, të gjithë shkuan në një banjë së bashku. Ndërsa ishte në tualet, Brandi, “e nguli Caroline pas murit”.

“Ajo vuri duart e Caroline zona e gjoksit dhe zona vaginale”, pohoi një burim i njohur me incidentin, i cili është konfirmuar nga një sërë burimesh të tjera.

Caroline Manzo

Brandi e ka pranuar publikisht incidentin, duke deklaruar në Twitter se producentët e shfaqjes priren të inkurajojnë sjellje dramatike dhe të pahijshme për hir të vlerësimeve. Kjo deklaratë erdhi në dritën e situatës e cila ndoshta nuk do të transmetohet më.

Në mars 2023, Brandi anashkaluar Tradhtarët Ribashkimi i sezonit 1 mes një hetimi në vazhdim për një incident të supozuar që përfshin Amvise të vërteta të Beverly Hills alum dhe ylli i saj RHUGT, Caroline Manzo.

Caroline Manzo

Brandi nuk donte asgjë më shumë se të merrte pjesë Tradhtarët ribashkim,” BrandiPërfaqësuesi i tha PEOPLE. “Ka qenë një nga e Brandit projektet e preferuara.”

“Brandi i është ndaluar të ndajë anën e saj të historisë dhe nga ana tjetër, njerëzit kanë dëgjuar vetëm versione të paargumentuara,” shtoi përfaqësuesi. “Brandi mban pafajësinë e saj dhe mohon me forcë çdo keqbërje.”

Brandi gjithashtu pohoi se edhe ajo edhe Karolina ishin “shumë të dehur” në momentin e ngjarjes.

“Unë mund të flas për çdo gjë që dua të flas,” Brandi ka shkruar në Twitter. “Ishte në fund të 18 orëve [work] një ditë në festën tonë të kërcimit të barkut dhe do të doja të shihja pamjet në të. … “Jam i sëmurë nga kjo rrëfim. Unë u punësova për një udhëtim të sezonit të dytë të vajzave, sepse atyre u pëlqeu ajo që bëra në sezonin e parë, më thanë të sillja festën ashtu si më parë dhe kjo ishte pikërisht ajo që bëra dhe u ndëshkova për të. Ndjehet si af–mbret i ngritur. Është BS dhe Caroline ishte mirë.”

Brandi Glanville

Sipas padisë, Karolina pretendon se Brandi Glanville u inkurajua nga producentët e shfaqjes për t’u përfshirë në sjellje të pahijshme dhe dramatike, duke përfshirë konsumimin e tepruar të alkoolit. Ky pretendim lidhet me një incident mes Karolina dhe Brandi gjatë xhirimeve të “Real Housewives Ultimate Girls Trip” në Marok. Veprimi ligjor i Caroline sugjeron se ky incident ishte veçanërisht shqetësues për të, duke përmendur traumat e së kaluarës nga fëmijëria e saj. Brandi, duke qenë në sezonet e tjera të Bravo ‘Girls Trip’, ka folur gjithashtu në internet për producentët që i shtyjnë anëtarët e kastit drejt sjelljeve të caktuara për të rritur dramën e shfaqjes.

Karolina po padit Bravo, duke pretenduar për ngacmim seksual, diskriminim gjinor dhe shkelje të tjera të ligjeve shtetërore në Kaliforni dhe Nju Jork. Kjo padi buron nga një incident me Brandi Glanville gjatë xhirimeve të Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls në Marok.

Karolina pretendon se e Brandit veprimet, të cilat ajo i gjeti shqetësuese, u inkurajuan nga producentët. Ajo kërkon dëmshpërblim të konsiderueshëm dhe ka folur për pasojat traumatike të incidentit. Bravo ende nuk i është përgjigjur këtyre akuzave.