Caroline Manzo

Klea

Caroline Manzo dhe yje të tjerë të realitetit padisin Bravo/NBC për porno hakmarrëse dhe fshehje të sulmit seksual

Caroline Manzo dhe yje të tjerë të realitetit padisin Bravo/NBC për porno hakmarrëse dhe fshehje të sulmit seksual

NBCUniversal dhe Bravo po përballen me akuza për keqtrajtim të yjeve të tyre të realitetit, atë që përshkruhet si “keqtrajtim grotesk dhe i shthurur”.

Brandi Glanville

Një letër e formuluar fort e dërguar nga shqiponjat ligjore Bryan Freedman dhe Mark Geragos këshilltares së madhe të NBC-së, Kimberley Harris, dhe e marrë nga Page Six, akuzon rrjetet për “përpjekje të qëllimshme”, për të “prodhuar paqëndrueshmëri mendore”, duke e përdorur talentin e tyre me “alkool duke i privuar nga ushqimi dhe gjumi, si dhe duke mohuar Trajtimi i shëndetit mendor për ata që shfaqin “shenja të dukshme dhe alarmante të përkeqësimit mendor”.

Caroline Manzo

Letra më tej pretendon se Bravo dhe NBC ishin të përfshirë në “qarkullimin, ose të paktën mbylljen e syve ndaj shpërndarjes së përmbajtjes eksplicite jokonsensuale”. Ai gjithashtu i referohet “përhapjes së pornografisë hakmarrëse”, megjithëse nuk ofron shembuj të detajuar. Më poshtë është një listë e përpiluar nga avokatët që detajon akuzat e drejtuara ndaj rrjeteve.

Caroline Manzo

Letra nga avokatët përfundon duke pretenduar se rrjetet “po fshehin raste të sjelljes së keqe seksuale”.

Brandi Glanville

Avokatët Geragos dhe Friedman, të njohur për përfaqësimin e klientëve të profilit të lartë si Michael Jackson, Winona Ryder, Gabrielle Union, Mariah Carey, ndër të tjera, po i kërkojnë NBC-së të ruajë të gjitha të dhënat në lidhje me përmbajtjen e qartë dhe aktet e supozuara të sjelljes së keqe seksuale.

“Siç e dini, NBC ka një model dhe praktikë të keqtrajtimit grotesk dhe të shthurur të yjeve të realitetit dhe anëtarëve të ekuipazhit për llogari të të cilëve fryhen arkat e tij”, thuhet në letër, me avokatët që pretendojnë se NBC ka “kërcënuar [cast members] me shkatërrim nëse vendosin të flasin për keqtrajtimin e tyre.”

“Si rezultat, pjesa e ndyrë dhe e errët e universit të TV realitetit të konsumuar gjerësisht të NBC ka mbetur e fshehur për një kohë të gjatë,” vazhdon letra, e cila nuk zbuloi emrat e klientëve.

“Ju lutemi, kini parasysh se ka ardhur dita e llogaritjes.”

Brandi Glanville

Avokatët më tej pretendojnë se NBC i frikësoi anëtarët e kastit me rënie të mundshme në karrierë nëse ata zgjidhnin të shprehnin ankesat e tyre për abuzimet e supozuara.

Brandi Glanville

Shfaqet një listë e përpiluar nga avokatët që detajon akuzat e drejtuara ndaj rrjeteve.

“NBCUniversal është e përkushtuar të mbajë një vend pune të sigurt dhe të respektueshëm për aktorët dhe ekipin në shfaqjet tona të realitetit,” tha një zëdhënës i NBCUniversal për Page Six në një deklaratë të enjten. “Në fillim, ne kërkojmë nga partnerët tanë të prodhimit të palëve të treta që të kenë politika dhe trajnime të përshtatshme në vendin e punës.

“Nëse ankesat vihen në vëmendjen tonë, ne punojmë me partnerët tanë të prodhimit për të siguruar që veprimet e duhura janë ose janë ndërmarrë në kohë, duke përfshirë hetimet, mbështetjen mjekësore dhe/ose psikologjike dhe veprime të tjera korrigjuese që mund të garantohen, si ndryshimet e personelit. .”

Brandi Glanville

“Duke qenë në TV realitet, kam sjellë miliona e miliona në reklama dhe shikime në internet, por nuk kam parë asnjë monedhë të mbetur.” Bethenny Frankel shpërndarë së fundmi në Instagram.

“Pra, ose po më mungon diçka, ose po dështojmë gjithashtu.”

Brandi Glanville

Bethennyduke vënë në dukje se yjet e televizionit të realitetit shpesh etiketohen si “të pafuqishëm” të Hollivudit, theksoi se ata ishin burimi kryesor i argëtimit gjatë grevës njëvjeçare të vitit 2007.

“Është i plotë dhe i plotë,” shtoi ajo. “Sapo më ka shkuar në mendje, të gjithë po flasin për aktorë dhe ne nuk paguhemi me çmime të ulëta.”

Bethenny Frankel

Bethenny këshilloi edhe të kritikuarit Rregullat e Vanderpompës yll, Raquel Levisspër t’u siguruar që ajo të marrë pagesën e duhur në vazhdën e “Scandoval”.

“Vajza ishte një thes grushtimi për të gjithë në çdo talk show në industrinë e argëtimit.” Bethenny shpjegohet.

“Pra ju rrihet? Ashtu si Erika Jayne, paguhuni”, vazhdoi ajo. “Do të më fusësh në unazë [Mike] Tyson, do të paguhem.”

Brandi Glanville

Spekulimet janë të shumta se Caroline Manzo mund të jetë ndër yjet anonimë të realitetit të përmendur në ankesën ligjore, pas të parit Amvise të vërteta të Nju Xhersit ylli dyshohet se është sulmuar seksualisht nga Brandi Glanville gjatë xhirimeve të sezonit 4 të Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls.

Siç është raportuar, Brandi Glanville jo vetëm që dha Caroline Manzo“puthje të padëshiruara” gjatë xhirimeve Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girlspor ka prekur edhe gjoksin dhe zonën gjenitale.

Caroline Manzo

Brandi Glanville dhe Caroline Manzo bëri largime të hershme nga xhirimet e sezonit 4 të Real Housewives Ultimate Girls Trip mbi sulmin e supozuar grafik seksual.

Brandi Glanville

Pas Brandi postoi në Twitter se ajo ishte “e krijuar” dhe iu referua një hetimi të sulmit seksual “BS”, u përgjigj Caroline Manzo.

“Kjo është shumë traumatike për mua,” Caroline Manzo tha Two T’s në një podcast bashkë-pret. “Kjo është një qepë vërtet e madhe me shumë shtresa dhe mendoj se do të luhet.”