Caroline Brooks shpjegon pushimin e Lesa Milan në mediat sociale

Klea

Caroline Brooks shpjegon pushimin e Lesa Milan në mediat sociale

Duket sikur drama mund të jetë duke u zhvilluar në rrugët e Dubait. Caroline Brooks e The Real Housewives of Dubai kohët e fundit postoi një deklaratë në Twitter duke sqaruar se ku qëndron ajo me (ish-të dashurën) e saj, Lesa Milanpasi shikuesit vunë re distancën mes të dyve dhe Chanel Ayan gjatë muajve të fundit.

“Askush nuk është në grup me Lesa Milan”, shkroi ajo. “Ajo mori një pushim nga mediat sociale sepse dëshiron për arsyet e saj.”

Chanel dhe Lesa ishin të trashë si hajdutët (në zërin tim Caroline Manzo) gjatë sezonit të parë të RHODubai. Ishin ata (dhe nganjëherë Brooks) kundër botës. Nëse shkoni në Chanel, Lesa ishte afër qoshes. Dhe nëse do të vinit për Lesa, Ayan do t’i hante shpejt vajzat. Por a kanë ndryshuar marrëdhëniet që nga xhirimet e sezonit 2?

A ka mish viçi mes kësaj treshe të Dubait?

Është pothuajse e sigurt të thuhet se diçka mund të ketë rënë mes këtij grupi zonjash gjatë sipërmarrjes së tyre të fundit Real Housewives. Chanel dhe Lesa, të cilët e mbështesnin njëri-tjetrin në mënyrë të palëkundur në internet, prej disa kohësh kanë qenë të qetë në mënyrë tronditëse për dashurinë e tyre për njëri-tjetrin. Ka pasur shumë pak angazhim dhe fansat po vdesin për të arritur deri në fund.

Megjithatë, duket se Brooks do të vazhdojë të mbyllë thashethemet derisa të jenë në gjendje të flasin për atë që ndodhi gjatë xhirimeve.

“Tani ndaloni së supozuari gjëra dhe duke bërë histori për të krijuar diçka që thjesht nuk është aty! #RHODUBAI Të gjithë duhet të kujdeseni për biznesin tuaj ashtu siç po bën ajo. Qetësi shpirtërore”, ka vazhduar ajo në postimin e saj në Twitter.

Më tej ajo shtoi se mes zonjave nuk ka asgjë veç dashurisë. “Ne luftojmë çdo ditë, por të gjithë jemi miq”, ka shkruar ajo.

Real Housewives of Dubai pritet të rikthehet së shpejti në Bravo.