Carole Radziwill zvarrit ish-bestie Bethenny Frankel: 'Gaslighting Dum-Dum'

Klea

Carole Radziwill zvarrit ish-bestie Bethenny Frankel: ‘Gaslighting Dum-Dum’

Real Housewives of New York alum Carole Radziwill dha një informacion shumë interesant në lidhje me një histori ikonë Bravo. “It’s about Tom” u bë “It’s about Michael Cohen” dhe Bethenny Frankel askush nuk ishte shumë i kënaqur me ish-shoqen e saj.

Carole pretendoi se ish-avokati i Donald Trump ishte njeriu pas objektivit për foton famëkeqe të puthjes së Tom D’Agostinos, dërguar Bethenny-t. Natyrisht, Beth vrapoi në TikTok për të kundërshtuar pretendimet e saj dhe për t’i quajtur ato “të parëndësishme dhe budallaqe”. Tani Carole po reagon kështu që Bethenny nuk e ka fjalën e fundit.

Vajzat po zihen!

Nëse nuk po grindeni publikisht në mediat sociale, a po ziheni vërtet? Princesha Carole hodhi rrëfimin e saj në Instagram ku ato zhdukeshin me lehtësi, për t’iu përgjigjur diss-it të TikTok të Bethenny. Ajo akuzoi Beth-in për ndezjen e gazit dhe komentoi komentet e saj “moronike”.

Bethenny më parë ndau: “Jo, Michael Cohen nuk e bëri foton në Regency of Tom. Gruaja që bëri foton në Regency po më dërgon mesazhe tani. Njerëzit nuk duhet të lënë punën e tyre të përditshme, dhe ju duhet të besoni dhe kontrolloni zgjedhjet tuaja, sepse është e rrezikshme të dëgjosh këdo që të lëshojë gojën për diçka për të cilën nuk dinë asgjë.” Wow, çfarë pushimi me fat “gruaja” që bëri foton po i dërgonte mesazh Bethit në atë moment. Kjo video që atëherë është fshirë.

Carole tha: “Unë normalisht nuk u përgjigjem komenteve budallaqe nga ‘një burim i afërt me Frankel’. Por është një masterklasë në ndriçimin e gazit [and] devijimi i narqeve.” Ajo shtoi një pamje të një artikulli ku Beth thotë: “Kush i intereson? Carole Radziwill ka folur gjerësisht për karrierën e saj gazetareske. Ndoshta ajo duhet të telefonojë Michael Cohen.”

“Unë fola me Cohen… ky ishte thelbi i historisë. Ai ishte burimi, dum-dum,” u përgjigj Carole. JO DUM-DUM. Në këtë pikë, Bethenny mund të mos përgjigjet sepse ajo ka vazhduar të thithë informacione nga Rachel Leviss në podkastin e saj.

Që ka thënë, dikush këtu nuk thotë të vërtetën.

Sezoni 14 i Real Housewives of New York City transmetohet të dielave në 9/8c në Bravo.