Carole Radziwill "Pro-Union", i quan përpjekjet e Bethenny Frankel "Marifet PR"

Klea

Carole Radziwill “Pro-Union”, i quan përpjekjet e Bethenny Frankel “Marifet PR”

Bisedimet për një sindikatë të mundshme televizive realiteti dhe grevë bëhen më të forta çdo ditë. Me grevat e shkrimtarëve dhe aktorëve që nuk ndalen së shpejti, tani është koha e përkryer që yjet e realitetit t’i bashkohen betejës.

Nocioni u popullarizua nga Bethenny Frankel i cili theksoi se ajo, ashtu si aktorët dhe shkrimtarët, nuk merrte pothuajse asgjë në pagesën e mbetur për përsëritjet dhe transmetimet. Tani, një tjetër student i Real Housewives të Nju Jorkut po flet.

Carole Radziwill Së fundmi u shfaq në podkastin e Heather McDonald’s, Juicy Scoop, për të diskutuar mbi të gjitha gjërat e realitetit televiziv. Të dy u ulën në mënyrë të pashmangshme në bisedimet për goditjen, dhe Carole kishte disa fjalë të zgjedhura për Bethenny.

Carole akuzon Bethenny për ‘shfrytëzim’ të punës së saj

Lidhur me një grevë të mundshme, Carole tha: “Unë isha amvisa e parë që tha ndonjëherë diçka për shfrytëzimin e talentit. E kam thënë për një kohë të gjatë, i ngadalshëm dhe i qëndrueshëm në stilin tim. Nuk jam i zhurmshëm dhe ngacmues, por mendoj se ka vend për përmirësim me rrjetin dhe talentin.” Carole ka një pikë, Bethenny mund të jetë pak ngacmues herë pas here.

Ajo vazhdoi: “Unë jam pro bashkimit. Unë e kam thënë gjithmonë, shumë më parë ishte trend, i këndshëm ose i sigurtë të thuash që konkretisht me realitetin, ato kontrata që nënshkruhen janë të veshura me ligj, por ka një moral që është shfrytëzues.” Deklarata e Carole pothuajse lexohet sikur ajo është e hidhur. Duket sikur ajo është e inatosur me Bethenny-n që ka tërhequr diçka që Carole ka thënë gjithmonë.

Ajo gjithashtu shtoi: “Gjithmonë kam menduar se ka vend për diskutim me SAG ose AFTRA apo çfarëdo që do të ishte krijimi i një sindikate sepse realiteti, nuk është si kur Ramona [Singer] … filloi Sezoni 1. Është një biznes i madh, një biznes miliarda dollarësh dhe talenti nuk paguhet, nuk ka provizione.” Dhe ajo ka të drejtë. Të rinjtë e rinj nuk e dinë se në çfarë po futen.

Carole vazhdoi duke thënë: “Kjo është vetëm një çështje PR… ata dy avokatë … dhe ajo nuk i punësoi ata. Ajo nuk po shpenzon para. Unë shoh hipokrizinë. Është sikur ti ke bërë milionat e tua. Ajo e ka djegur urën, kështu që ajo po bëhet bërthamore, por gjithashtu po e shfrytëzon ende.” Por, pavarësisht nëse është vetëm për PR, fjalët e Bethenny mund të rezultojnë në një të mirë të vërtetë që duhet bërë.