Carole Radziwill konfirmon një citim, kërkon falje nga Andi

Klea

Carole Radziwill konfirmon një citim, kërkon falje nga Andi

Real Housewives of New York alum Carole Radziwill një herë tha se ndoshta i kishin mbetur vetëm “pesë vera të mira”. Fatkeqësisht, kjo duket se ka një fillim irritues teksa ajo dhe Andy Cohen janë të angazhuar në pak dramë.

Të dy kanë bërë rrëshqitje të vogla përpara dhe mbrapa që kur Carole u largua nga RHONY në vitin 2018. Në takimin e tyre të fundit që filloi në fillim të kësaj jave, Andy e quajti Carole si amvise “anonime” që bëri një koment të vrazhdë për të në një artikull.

Carole iu kundërpërgjigj akuzës në X, por nuk pranoi të bënte komentin. Megjithatë, ajo më vonë e mori repin duke u larguar nga komenti i një fansi. Ajo gjithashtu kishte disa fjalë më të mprehta për Andin.

Carole thotë se Andy “ka humbur mendjen”

Në episodin e së hënës në Radio Andy të SiriusXM, Andy e identifikoi Carole si burimin anonim që bëri një koment jo të këndshëm për të në një artikull të revistës New York. Atij iu duk e çuditshme që ajo zgjodhi të mbetej anonime pasi ajo kishte thënë gjëra të tjera “të pahijshme” për të në regjistrim më parë.

Të nesërmen, Carole-s e kapi thirrjen e tij dhe u përgjigj në X pa pranuar se ishte ajo. Ajo e quajti atë një “djalosh të shkurtër” i cili është “hakmarrës” dhe pyeti pse dikush do të dëshironte të përdorte emrin e tij.

Megjithatë, disa orë më vonë, ajo pranoi të bënte komentin në një përgjigje të citatit për një fans. Ajo gjithashtu duket se beson se paditë e shumta të Andit e kanë bërë atë në spirale.

Ajo shpjegoi, “Nuk doja ta vendosja emrin tim në një artikull në të cilin nuk e kisha idenë për kontekstin. I thashë shkrimtarit se të gjithë janë hakmarrës dhe më pas Andi e provon duke më dalë jashtë. Ka të ngjarë që ka humbur mendjen nga të gjitha problemet ligjore. Shpresoj që ai të marrë ndihmën që i nevojitet.”

Carole: Andi duhet të kërkojë falje, por ndoshta jo

Në një citim të veçantë përgjigjeje, Carole dënoi “taktikën e dhunshme” të Andit për t'i dalë jashtë saj. Ajo kërkon një falje, por mendon se shanset për ta marrë një të tillë janë të pakta.

“Është thjesht taktikë klasike e ngacmimit. Imagjinoni të dilni një grua për çfarëdo arsye që zgjedh të mbetet anonime. Ai është absurd dhe duhet të kërkojë falje menjëherë. Por nuk po e mbaj frymën [sic],” ajo shkruajti.

Carole: Sjellja e Andit është “e keqe;” “ai thith”

Carole vazhdoi sot në mbrojtje, duke iu përgjigjur sërish një tifozi tjetër. Ajo nuk përziu asnjë fjalë dhe renditi të gjitha cilësitë negative që sheh te Andi. Ajo i përfundoi të gjitha duke deklaruar se “ai është i dëshpëruar”.

“…Endi ishte i padurueshëm përbutës dhe pasiv agresiv, por të gjithë ata ishin 2 personazhe të shumtë + për të hequr qafe një person që zgjodhi të mbetej privat për të mos u ngacmuar është e keqe. Ai thith. Atje, “tha ajo me snajper.

Uau. Shanset që Carole dhe ish shoqja e saj më e mirë, Bethenny Frankel, të varrosin ndonjëherë kapelën janë të pakta. Megjithatë, duket se ata bien dakord për një gjë: Andy Cohen është armiku.

The Real Housewives of New York City transmeton në Peacock.