Carl Radke zbulon se sa fiton ai për postimet me ndikim

Klea

Carl Radke zbulon se sa fiton ai për postimet me ndikim

Karl Radke po mbjell farat për vdekjen e fejesës së tij Lindsay Hubbard në Shtëpinë e Verës. Ne e dimë se sezoni përfundon me një ndarje dramatike vetëm disa javë përpara se të dy të thoshin “po”. Tani, Carl ka filluar të shfaqë dyshime, dhe të gjitha shenjat tregojnë për natyrën e pashmangshme që dasma nuk ishte menduar të ishte.

Gjatë episodit të fundit, Carl u tregua i sinqertë për disa nga betejat që ai dhe Lindsay u përballën në marrëdhënien e tyre. Kryesisht, Lindsay është super punëtor dhe i orientuar drejt qëllimeve, ndërsa Carl ka luftuar për të kuptuar se çfarë dëshiron të bëjë me karrierën e tij.

Në një bisedë me Kyle Cooke, Carl zbuloi një fakt interesant për gjendjen financiare të tij dhe Lindsay.

Carl po shtyp numrat e ndikuesve

Gjatë skenës me Kyle, Carl foli për karrierën e Lindsay si një influencues. Të themi të vërtetën, ai e nënvlerësoi idenë e dikujt që mendon të ndikojë në një karrierë.

“Biznesi i saj është çaktivizuar, por mënyra se si ajo e sheh atë është sjellja e saj në marrëveshjet e markës është ajo që është karriera e saj, por kjo nuk është një karrierë,” tha Carl. “Patjetër që më godet egon, kjo narrativë se nuk po bëj asgjë ose nuk po bëj para. Është disi qesharake.” Po.

Më pas, Carl sinqerisht vendosi disa shifra se sa para fiton nëpërmjet marrëveshjeve të markave në mediat sociale.

“Kam bërë 70 dollarë këtë vit duke bërë tashmë postime me pagesë,” zbulon ai. “Unë nuk fitoj aq shumë sa ajo sepse nuk jam grua. Unë nuk kam aq shumë ndjekës. Ajo ka bërë 150.”

A mund të marrim një prerje të këtyre parave? Bazuar vetëm në këto paga, nëse të qenit një influencues nuk është një karrierë legjitime, nuk na shqetëson vërtet. Regjistrohu, të lutem.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.