Carl Radke zbulon rolin dhe përgjegjësitë e reja të punës së Loverboy

Klea

Carl Radke zbulon rolin dhe përgjegjësitë e reja të punës së Loverboy

Karl Radke dukej se kishte bërë rrethin e plotë pas kthimit në kompaninë që u largua në shkurt 2023. Në BravoCon, ylli i Summer House njoftoi se Kyle Cooke po e merrte përsëri.

Muajt ​​e verës në mes, kur Bravolebrity po luftonte me punën dhe identitetin, u dokumentua në sezonin 8 të Summer House. Ish-i fejuari i tij, Lindsay Hubbard, ishte i frustruar nga mungesa e iniciativës në dukje e Carl. Ajo gjithashtu ishte më pak se entuziaste me zgjedhjet e karrierës së të fejuarit të saj të atëhershëm.

Ylli i Summer House ishte Zv i Shitjeve kur u largua. Dhe pyetja ishte se në çfarë cilësie do të kthehej. Tani, Carl po i zbulon të gjitha.

Carl u kthye në atë që ishte “me të vërtetë i mirë”

Postimet e Carl në mediat sociale përfshijnë ngjarje promovuese të Loverboy. Pra, cili është roli i tij në kompani tani?

Ylli i reality TV tha për The Daily Dish të Bravo se, “Nënshkrimi im në emailin tim është se unë jam këshilltari i Loverboy”.

“Në thelb, ajo në të cilën jam fokusuar është zhvillimi i biznesit dhe sjellja e produktit tonë joalkoolik në treg,” shpjegoi ai.

“Unë jam duke punuar me kohë të pjesshme, por jam fokusuar vetëm në disa nga gjërat në të cilat jam shumë i mirë, që është ndërtimi i marrëdhënieve, marketingu dhe ngjarjet, dhe me të vërtetë futja e produktit joalkoolik në më shumë dyqane sepse tani për tani është vetëm në faqen tonë të internetit,” shtoi Carl. “Qëllimi kryesor është ta çoni atë në më shumë dyqane si Whole Foods, Total Wine, ju e dini, dyqane të mëdha ushqimore, apo edhe disa nga vendet më të vogla rreth qytetit të Nju Jorkut.”

Carl i është rikthyer dashurisë së tij të vërtetë, asaj të shitjeve dhe ndërtimit të marrëdhënieve. Kthimi në Loverboy “dukej si një mundësi kaq e përsosur” për karrierën e tij, miqësinë me Kyle dhe dëshirën e tij për t'u zgjeruar në një jetë të matur.

“Ndjehem sikur jemi në një nivel tjetër mirëkuptimi dhe miqësie që ndihet shumë mirë,” tha ai gjatë shfaqjes së “Summer House After Show” për miqësinë e tij me yllin e tij.

Shiko Summer House të Enjten në 9/8c në Bravo.