Carl Radke

Klea

Carl Radke tregon se i është ofruar verë nga një hotel pas ndarjes me Lindsay Hubbard

Carl Radke tregon se i është ofruar verë nga një hotel pas ndarjes me Lindsay Hubbard

Shtëpi verore yll Karl Radke u gjend në një situatë të papritur pas ndarjes së fundit me ish të fejuarën Lindsay Hubbard. Pavarësisht angazhimit të tij ndaj maturisë, yllit të realitetit 39-vjeçar iu dhurua një shishe verë pas ndarjes emocionale.

Karl Radke

Duke reflektuar mbi ngjarjet që ndodhën, Karl ndau, “Një pjesë e bisedës në fund ishte, 'Epo, çfarë do të bësh këtu?' Unë thashë, 'Do të marr pak hapësirë, do t'i jap asaj apartamentin' dhe kështu mora një dhomë hoteli atë natë në rrugë. Karl zbuloi ironinë e qëndrimit në të njëjtin hotel ku kishte përjetuar më parë trazira Lindsay. Ai tregoi, “(unë) hyj në (dhe) djali i tavolinës së pritjes është si, 'A jeni mirë?' Dhe nuk isha mirë. Po qaja dhe thjesht i turbulluar. Ai thotë: 'E di, më vjen keq që po kalon një kohë të vështirë' (dhe) më jep çelësin e dhomës sime. Unë ngjitem në dhomën time, dy minuta më vonë, trokas në derë. 'Zoti. RadkeMë falni, po kaloni një kohë të vështirë. Ne kemi një shishe verë të freskët për ju nga tavolina e pritjes.'”

Karl Radke

Pavarësisht gjestit, Radke, i cili ka qenë i matur që nga viti 2021, fillimisht u befasua. “Në atë moment, unë isha sikur ‘nuk pi’ dhe thjesht mbylla derën,” kujton ai.

Karl Radke

“Unë shumë lehtë mund ta kisha marrë atë shishe dhe thjesht ta mbyllja derën dhe askush nuk do ta dinte kurrë. Fatmirësisht, nuk e bëra dhe u ktheva në shtëpi në Pittsburgh për disa ditë në përpjekje për t'i lënë gjërat të ziejnë.

Ndarja, e cila ndodhi në gusht 2023, muaj para martesës së tyre të planifikuar, i la të dy palët të tronditur. Lindsay pretendoi se biseda e ndarë ishte e papritur, ndërsa Karl pohoi se i kishin paraprirë konfliktet e vazhdueshme. Duke reflektuar mbi veprimet e tij, Carl shprehu pendim për mënyrën se si e trajtoi situatën.

Karl Radke

Që nga heqja dorë nga alkooli në vitin 2021, Karl Radke ka qenë i hapur për udhëtimin e tij drejt maturisë. “Në thelb jam esëll nga marsi (2020) deri në mes të qershorit. Duke hyrë në sezon, po ndihesha shumë mirë”, tha ai më parë.

“Kam mësuar shumë për veten time; Nuk kam pse të pi për t'u argëtuar apo për të qenë tipi i mirë.”

Karl Radke

Pavarësisht sfidave të ruajtjes së maturisë në një mjedis me në qendër partinë, Radke e vlerësoi shfaqjen që ndikoi pozitivisht në jetën e tij. “Do të doja të mendoja se shfaqja më shpëtoi jetën – seriozisht, nuk e di nëse do ta kisha parë ndonjëherë veten të sillesha,” zbuloi ai. “Gjithmonë kam menduar se ishte argëtuese, njerëzit rreth meje, por me kalimin e kohës, nuk ishte kështu.”