Carl Radke shpjegon se nuk i kërkon Kyle Cooke të bëhet dhëndër

Klea

Carl Radke shpjegon se nuk i kërkon Kyle Cooke të bëhet dhëndër

Karl Radke është duke kaluar një sezon të vështirë Summer House 8. Rruga drejt përfundimit të fejesës së tij me Lindsay Hubbard është në shfaqje të plotë. Menduam se viti i kaluar ishte i keq për Lindsay dhe Carl, por ata ia dolën ta çojnë atë në një nivel krejtësisht të ri. Faleminderit perëndive Bravo që kemi West Wilson për lehtësim komik.

Tifozët e Summer House e dinë se Carl do ta mbyllë sezonin duke anuluar fejesën e tij me HubbHouse. Do të jetë dramatike, por shkrimi ishte në mur gjatë verës. E gjithë atmosfera rreth dasmës së Lindsay dhe Carl ishte e tensionuar dhe e vështirë. Në një klip paraprak për episodin e fundit, planifikimi i tyre i dasmës arriti t'i çojë gjërat në një nivel të ri të pakëndshëm.

Akti delikat balancues i Karlit

Në një pamje paraprake nga The Daily Dish e Bravo për episodin e 4 Prillit, pyeti Carl Kyle Cooke për të qenë pjesë e dasmës së tij. Ka kuptim, duke pasur parasysh që Carlito ishte ai që zyrtarizoi martesën e Kyle me Amanda Batula. Supozimi më i lehtë është se Kyle do të ishte dhëndërr nëse dasma do të kishte ndodhur. Por Karli kishte ide të tjera. “Doja shumë që të ishe pjesë e dasmës sonë. Do të doja që të ishe një djalë lulesh nëse je mirë me këtë,” e pyeti Carl mikun e tij në klipin ngacmues. Një djalë me lule?

Konfuzioni i Kyle nga pyetja e Carl u përforcua vetëm kur ai zbuloi se Kyle do të bashkohej me Andrea Denver dhe Luke Gulbranson si djem lulesh. Kyle kërkoi sqarime se ai nuk ishte përzgjedhur për të qenë dhëndër në dasmë. “Roli juaj do të jetë djali i luleve,” përsëriti Carl. Ai zbuloi se do të ketë dhëndër, thjesht se vëllezërit e tij Summer House nuk e bënë këtë prerje.

Carl dha një pasqyrë të vendimit të tij për të pasur djem lulesh të një grupi djemsh në një rrëfim. “Dua të them, kjo është me të vërtetë se si ndihem thellë brenda vetes. Lindsay nuk donte që Kyle të bëhej dhëndër”, zbuloi Carl. “A doli nga goja e Lindsay-t, 'Unë nuk dua që Kyle të jetë dhëndër'? Jo. Por për shkak të asaj që Kyle kishte bërë dhe thënë më parë.” E vërteta del në shesh.

Carlito pranoi se viti i kaluar ishte i vështirë për miqësinë e tij me Kyle, por ai e do atë në dasmë. “Por, unë gjithashtu duhet të luaj top me gruan time – ose gruan e ardhshme”, shtoi ai. Mendoj se kjo është një pjesë e çrregullt e dasmës me të cilën Carl nuk do të duhet të përballet kurrë që kur e ndërpreu. Gjithmonë ka një anë të ndritshme.