Carl Radke Rang Producentët e Shtëpisë Verore të Filmit Split

Klea

Carl Radke Rang Producentët e Shtëpisë Verore të Filmit Split

Thashethemet filluan të përhapeshin në momentin që u zbulua Lindsay Hubbard dhe Karl Radke kishin ndërprerë fejesën e tyre. Lajmi erdhi jo më shpejt se sa njerëzit e quajtën menjëherë bllofin e Bravo. Dy Shtëpi verore zogjtë e dashurisë i dhanë fund zyrtarisht lidhjes së tyre, edhe pse në mënyrë të njëanshme sipas raporteve.

Lindsay ishte, sipas njoftimeve, krejtësisht e tronditur nga Carl që i anuloi gjërat pasi ajo ishte shumë e zënë me planifikimin e dasmës. Megjithatë, lajmi la një shije të keqe në gojën e njerëzve. Të gjithë filluan menjëherë ta krahasojnë atë me Scandoval, mes ndarjeve të tjera Bravo.

Scandoval solli një ton shtypi dhe shikueshmërie në Vanderpump Rules, kështu që do të kishte kuptim që rrjeti të provonte dhe ta përsëriste atë. Por tani, pavarësisht nëse ndarja është e vërtetë apo jo, Bravo ka filluar të duket si një pony me një mashtrim. Ndërsa thashethemet vazhdojnë të qarkullojnë, gjithnjë e më shumë pikëpyetje dalin në dritë.

A po manipulon Carl Bravo? Ose anasjelltas?

Në një subreddit me temë Bravo, u/Yachtttstew hapi një temë me titull, “Pse të gjithë e mbajnë [sic] duke thënë se “kamerat u kthyen” për ndarjen në Summer House?” Përdoruesi po tregonte se Summer House gjithmonë përfundon xhirimet e tyre në Ditën e Punës. Pra, në teori, kamerat duhet të jenë ende të hapura për fundjavën. Për disa, kjo ishte dëshmi e prodhimit të Bravo dhe/ose manipulimit të situatës.

Kjo ishte kur një përdorues tjetër u fut për të filluar me të vërtetë gatimin. “Kjo do të tingëllojë si një skicë”, shkroi u/linds360, “por unë kam një mik të një shoku që punon me Danielën. [Olivera] në aplikacionin e saj të ri Donne dhe ka qenë në shtëpi për të filmuar. Ajo konfirmoi dje se kamerat u thirrën (nga Carl) për ndarjen.” Përdoruesi i Reddit nuk e ka gabim. Kjo tingëllon në rastin më të mirë.

Megjithatë, edhe nëse pretendimi është i vërtetë, ai do të ngrinte më shumë pyetje sesa përgjigjet. Nëse Carl thirri producentët, a sugjeron kjo se ndarja është e vërtetë dhe Lindsay ishte i verbër? Apo është pikërisht e kundërta, dhe e gjithë puna ishte e koordinuar me Carl duke dhënë dritën përpara? Gjasat janë që përgjigjet për këto pyetje nuk do të vijnë, veçanërisht pasi ky thashetheme mbetet i pavërtetuar.