Carl Radke nuk e planifikoi Lindsay Hubbard 'Blindside' me producentë

Klea

Carl Radke nuk e planifikoi Lindsay Hubbard ‘Blindside’ me producentë

Një burim i brendshëm ka dalë me më shumë mbrapa Karl Radke dhe Lindsay Hubbard ndarje. Insajderi thotë se Carl nuk telefonoi Shtëpi verore producentët t’i “qesin verbërin qëllimisht” të fejuarës së tij të atëhershme, siç akuzoi Lindsay.

Producentët i kërkuan Carl dhe Lindsay të ktheheshin për xhirime shtesë, sipas burimit. Ata nuk donin që sezoni të përfundonte me “luftën e shpërthimit” që kishte ndodhur në ditën e fundit të prodhimit.

Ndërsa sezoni kishte përfunduar tashmë, Lindsay nuk e kuptoi pse duhej të ktheheshin për xhirime shtesë. Por producentët i thanë Carl dhe Lindsay se nuk donin që sezoni të përfundonte me një notë kaq të paqartë, veçanërisht me dasmën që do të vinte pas disa javësh. “Ata donin të kapnin një bisedë pas përleshjes”, thotë burimi i brendshëm për Page Six. “Gjërat u lanë në një vend shkëmbor të dielën.”

Ndjekja pas sherrit

Kur mbaroi sezoni, plani ishte që produksioni të kthehej në nëntor për të filmuar dasmën. Por për shkak se sezoni kishte përfunduar në “një luftë kaq të madhe”, producentët donin të “mbyllnin lakun” midis debatit dhe dasmës. Ata nuk donin t’i linin shikuesit të pyesnin se çfarë do të ndodhte mes Lindsay dhe Carl.

Kështu që pas mbylljes së xhirimeve, produksioni kontaktoi çiftin përmes një bisede në grup dhe shpjegoi pse duhej të filmonin të nesërmen. “Anëtarët e kastit nuk vendosin se kur ngrihen kamerat”, thotë burimi, duke mohuar që Carl ka nxitur xhirimet. “Producentët nuk do të ishin kurrë në grup kundër Lindsay.”

Por kur filluan të filmonin bisedën, producentët thuhet se ishin “të shokuar” kur dëgjuan Carl-in t’i jepte fund fejesës. “[The crew] ishte po aq e befasuar sa Lindsay”, thotë burimi. “Carl nuk e vendosi atë që ta mbyllte me qëllim para kamerës.”

Mundësia e artë e Karlit

Foto nga Clifton Prescod/Bravo

Lindsay ka pohuar për media të ndryshme se Carl ka rregulluar xhirimet shtesë për t’i “verbëruar” asaj. Ajo e gjeti të çuditshme të gjithë komunikimin e prodhimit.

“Është një tekst në grup dhe është, ‘Hej, ne do të xhirojmë nesër bla bla bla’ dhe mendoj se kjo nuk është e drejtë,” tha specialisti i PR. “Dhe [Carl’s] duke u përgjigjur menjëherë, ai është duke lëvizur terapinë për çifte, ai po pastron orarin e tij, ai thotë “Absolutisht” dhe unë jam thjesht si “Kjo është e çuditshme”.

Teoria ime është se në atë moment, Carl kishte vendosur që ai të kishte mjaftuar me ndryshimet e humorit të Lindsay dhe temperamentin e saj të paqëndrueshëm. Ai mund ta ketë parë kërkesën për të filmuar si mundësinë e tij për t’i shpëtuar përfundimisht marrëdhënies. Kamerat dhe ekuipazhi i prodhimit do të ishin aty për të dokumentuar gjithçka dhe si siguri që ajo të mos çmendej pas tij. Në vend që të ishte nxitësi, besoj se ai e pa atë si parashutën e tij të artë nga një situatë gjithnjë e më e pakëndshme.

Ndërkohë, Carl përgënjeshtron pretendimet e Lindsay se ai e ngriti të gjithë. “Unë nuk vendos se çfarë do të filmohet në ‘Summer House’,” tha drejtuesi i shitjeve të Loverboy. “Unë thjesht i përgjigjem asaj që kërkohet.”