Carl Radke mohon se Lindsay Hubbard ishte 'blindside' nga Spliti

Klea

Carl Radke mohon se Lindsay Hubbard ishte ‘blindside’ nga Spliti

BravoCon 2023 u zhvillua në Las Vegas këtë vit, dhe të gjithë Bravolebrities ishin të pranishëm. Disa, si Tom Sandoval dhe Karl Radke, kanë rënë jashtë favorit publik për veprimet e tyre të fundit. Megjithatë, të dy treguan fytyrat e tyre për t’iu përgjigjur pyetjeve dhe ndajnë anën e tyre të historisë.

Ylli i Summer House, veçanërisht, kishte thënë shumë pak publikisht që nga ndarja me ish të fejuarën e tij. Lindsay Hubbard. Një deklaratë faljeje për të ftuarit e dasmës së tij u zbulua, por përveç kësaj, Carl ka shpjeguar shumë pak.

Tani, duke pasur parasysh situatën, ish VP i LoverBoy kishte për të folur për ndjenjat e tij për këtë çështje.

Carl gjithashtu mohon që ai e ngriti Lindsay-in

Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Carl i tha People gjatë BravoCon se ai nuk e pranon pretendimin e Lindsay se ishte “i verbër” nga e gjithë kjo.

“Unë nuk besoj se ajo ishte e verbër sepse ne kemi pasur këto biseda,” tha Carl për përfundimin e marrëdhënies së tij me publicistin.

Por, ylli i realitetit televiziv shtoi se shikuesit e Shtëpisë Verore do të kenë një pamje më të qartë të asaj që ndodhi pasi të shikojnë sezonin 8. Carl tha se ata “do t’i kuptojnë dhe shohin gjërat nga fillimi”.

Me sa duket, gjatë gjithë verës po shkonte tatëpjetë. Dhe Carl zgjodhi të priste deri në fund të sezonit të Montauk për t’i thënë nuses së tij se kishte mbaruar.

“Kemi pasur një verë vërtet të vështirë dhe mendoj se njerëzit do ta shohin këtë,” shpjegoi ai. “Por kjo thjesht tregon peshën e situatës kur vërtet thellë në vetvete ndjeva se kisha nevojë të kisha një bisedë me të se ku ishim në marrëdhënien tonë dhe të ecnim përpara me dasmën.”

Ai gjithashtu përdori platformën për të mohuar organizimin me prodhuesit.

“Unë nuk e thirra produksionin për ta ngritur atë. Unë nuk vendos se çfarë do të filmohet në Summer House”, tha ai. Carl vazhdoi: “”Unë thjesht i përgjigjem asaj që kërkohet.”