Carl Radke mbeti shtatzënë zonja para se Lindsay Hubbard të ndahej

Klea

Carl Radke mbeti shtatzënë zonja para se Lindsay Hubbard të ndahej

Vera është gati të bëhet shumë më e çrregullt falë Karl Radke dhe ndarja e afërt e Lindsay Hubbard. Dyshja ishin vetëm disa muaj larg nga thënia “I do” përpara se Carl dyshohet se marshoi me kamera drejt HubbHouse dhe e hodhi atë që fansat e Summer House ta shihnin. Do të jetë dramatike gjithandej dhe më bën edhe më të emocionuar për fundin e sezonit të vërtetë të verës. Vera e Shtëpisë Verore është shumë më argëtuese.

As Lindsay dhe as Carl nuk kanë bërë ndonjë koment për ndarjen, kështu që thashethemet janë ndezur. Disa njerëz madje besojnë se ndarja nuk është aspak e vërtetë. Kaq shumë thashetheme po e mbështjellin këtë ndarje sa që është si një version mini i Scandoval. Ngjashëm me rregullat e Vanderpump, shkëputja e RadHouse është e mbuluar me thashetheme skandaloze që mund të jenë ose jo të vërteta – si një skandal shtatzënie.

Jeta e dyfishtë e supozuar e Carl Radke

Deuxmoi po ndan gjithmonë thashetheme në internet që shkaktojnë trazira në Hamptons për ekuipazhin e Summer House. Në një episod të kohëve të fundit të podcast-it Deux U, prezantuesi anonim ndau disa informacione nga një këshillë që i jep një ndryshim krejtësisht tjetër ndarjes së Carl dhe Lindsay.

Pretendimi është se Carl kishte një dashnore në krah e cila me sa duket kishte një frikë shtatzënie. Asgjë nga këto nuk është konfirmuar fare – Carl dhe Lindsay nuk kanë bërë as një deklaratë zyrtare për ndarjen e tyre. Deuxmoi gjithashtu thekson se Rachel Leviss kishte thashetheme për shtatzëninë për të kur shpërtheu Scandoval, të cilat ishin të rreme. Por nuk mund të thuash kurrë kur bëhet fjalë për dramën Bravo.

Episodi i podkastit zbuloi gjithashtu një thashetheme se pse Carl priti deri në minutën e fundit për t’i anuluar gjërat. Ka një thashetheme të veçantë që qarkullon se të ftuarit e dasmës nuk mund të marrin rimbursime në dhomat e tyre të hotelit pasi periudha e anulimit ka kaluar. Deuxmoi pretendon se Carl kishte një marrëveshje me hotelin në anën tjetër, kështu që ai priti të anulonte gjërat në mënyrë që të merrte një çek. Kjo është, personalisht, pak më e vështirë të besohet se Carl do të planifikonte vendimet e tij të jetës rreth një marrëveshje sponsorizimi. Por përsëri, kurrë mos thuaj kurrë.