Carl Radke 'kërkoi' unazën e fejesës nga Lindsay Hubbard

Klea

Carl Radke ‘kërkoi’ unazën e fejesës nga Lindsay Hubbard

Ylli i Shtëpisë Verore Lindsay Hubbard vizitoi Watch What Happens Live with Andy Cohen më 8 mars. Andy ishte plot pyetje rreth ndarjes së saj me Karl Radke.

Lindsay i tha Andit se nuk ka folur me ish të fejuarin e saj “ballë për ballë” që prej “tre javësh pas ndarjes”. Edhe pse ajo nuk e ka parë atë, ai ende po paguan gjysmën e qirasë prej 13,000 dollarësh në muaj në apartamentin e tyre “Radhouse” në NYC. Janë shumë para për të shpenzuar për një vend ku nuk jeton më.

“Ne ri-nënshkruam kontratën tonë një muaj para se ai të ndahej,” tha ajo. “Kjo është diçka që duhej menduar dhe nuk ishte. Ky nuk është një problem “unë”. Po. Është ftohtë.

Carl nënshkroi një kontratë

“Uau,” u përgjigj Andi. “Sa psikikë jeni që jetoni në atë vend të mrekullueshëm nëse ai paguan gjysmën e qirasë?”

“Këtu është gjëja,” vazhdoi Lindsay. “Kur gjithçka u rrëzua … unë jam në modalitetin e mbijetesës. Nuk do të përpiqem të kuptoj se ku do të jetoj në atë moment në kohë.” Miliona gra e kanë bërë këtë para teje, zemër.

Andi dëshiron të dijë nëse Carl pranoi shpejt të paguajë gjysmën e qirasë edhe pse ai nuk jeton më atje. Unë mendoj se ai thjesht donte të largohej nga marrëdhënia, edhe nëse duhej të paguante për të. Kjo është shumë alimentacion, shoku, dhe ju nuk keni qenë as i martuar.

“Um, ai është me qira,” thotë Lindsay. “[It’s] një kontratë ligjërisht të detyrueshme ku ai i detyrohet gjysmës së qirasë.”

“A keni filluar të takoheni përsëri?” Pyeti Andi.

“Kam,” tha ajo, gjë që Andy e pranon me miratim. Jeez Louise, ajo është ende duke u ankuar për Carl, por ajo tashmë ka kaluar te viktima e saj e radhës.

Çfarë ndodhi me unazën e fejesës së Karlit?

“A e mbajte unazën?” Pyeti Andi.

“Ai e kërkoi atë,” rrëfeu ajo.

“Oh, me të vërtetë,” u përgjigj Andi, duke u habitur. “Si u ndjeve për këtë?”

“Hum, ka … ligj të Nju Jorkut, dhe pastaj ka rregulla të mirësjelljes,” shpjegoi Lindsay. “Ligji në Nju Jork [views an engagement ring as] një dhuratë e paparashikuar, e cila varet nga një martesë dhe një martesë. Nëse nuk ka dasmë… atëherë dhurata i përket atij që e ka dhënë, kështu që ligjërisht unaza i përket atij… Ai më dërgoi email dhe më kërkoi ta kthente.”

Kjo duket e drejtë. Një unazë fejese është një investim i shtrenjtë dhe ai ende po i paguan asaj 6500 dollarë në muaj për gjysmën e qirasë. Pse nuk duhet të jetë në gjendje ta shesë dhe të rikuperojë një pjesë të investimit të tij? Nuk është se ai e tradhtoi atë. Ai sapo erdhi në vete dhe e dinte se marrëdhënia e tyre nuk ishte e shëndetshme.

Pastaj Andi e pyeti: “Nëse do të duhej të caktoje një përqindje se kush ishte fajtori për ndarjen, cili do të ishte?”

Ndërsa Lindsay e pranon me mirësjellje vlefshmërinë e ndjenjave të Carl-it, “Mënyra se si ai e bëri atë ishte shumë e ngatërruar në mendjen time në nivelin e marrëdhënies që kishim.”

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.