Carl Radke kërkoi unazën e fejesës nga Lindsay Hubbard

Klea

Carl Radke kërkoi unazën e fejesës nga Lindsay Hubbard

Karl Radke ka mbrojtur vendimin e tij për të kërkuar Lindsay Hubbard unazë martese pasi ai ndërpreu fejesën e tyre. Rreth një javë më parë, Lindsay u shfaq në Watch What Happens Live për të treguar se Carl “kërkoi” unazën.

Në atë kohë, Lindsay diskutoi “Ligji i Nju Jorkut” kundrejt “etiketave”. Ajo tha: “Ligjërisht, unaza i përket atij. Tani, e hoqa menjëherë [and] ia dha për ruajtje argjendarit tim. Dhe ajo ia ktheu kur ai më dërgoi email dhe më kërkoi ta kthente.”

Perceptimet për ndarjen e Carl dhe Lindsay kanë ndryshuar mjaft që kur u publikua lajmi i parë. Shumë shikues të Shtëpisë Verore tani e shohin Karlin si viktimë në lidhje. Pra, mbrojtja e rikuperimit të unazës duhet të ishte e lehtë, apo jo?

Carl u kritikua në WWHL për kthimin e unazës

Gjatë paraqitjes së tij të fundit në Watch What Happens Live, Carl tha për unazën, “Është pronë ime, dhe i shkrova asaj një email personalisht dhe i kërkova unazën mbrapsht.” Trishelle Cannatella e ndërpreu atë për t’i thënë se sa i pakëndshëm e kishte “atë rregull”. Megjithatë, Carl u dyfishua, duke thënë: “Është ligji në shtetin e Nju Jorkut”.

Ai vazhdoi: “Nëse e blej unazën, ajo i jepet kushtit të fejesës. Ne nuk ecëm përpara me dasmën, [so] Atëherë unaza më përkiste mua dhe ky është ligji, kështu që unë thjesht po zbatoja ligjin.” Edhe pse është një çështje e ndërlikuar, Carl është teknikisht i saktë.

Siç shpjegon avokati Michael DiFalco, “Shteti i Nju Jorkut e konsideron unazën e fejesës një ‘dhuratë të kushtëzuar’. Pronësia e unazës kushtëzohet nëse ndodh një martesë. Kjo do të thotë se personi që merr unazën ka të drejtën e posedimit vetëm pasi të ketë ndodhur martesa. Kur dy personat martohen, ‘dhurata me kusht’ kthehet në pasuri bashkëshortore”.

Sigurisht, unazat e martesës janë të shtrenjta. Çdokush do ta dëshironte përsëri atë blerje nëse i jepej mundësia. Dhe nëse ligji i shtetit të Nju Jorkut nuk do të ishte një faktor, kush e di nëse Lindsay do ta kishte kthyer atë në radhë të parë?

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.