Carl Radke flet për vdekjen e vëllait, udhëtimin e maturisë dhe dëshirën për të ndihmuar burrat e tjerë

Klea

Carl Radke flet për vdekjen e vëllait, udhëtimin e maturisë dhe dëshirën për të ndihmuar burrat e tjerë

Karl Radke ka evoluar jashtëzakonisht që nga ditët e para të Summer House. Ai e ktheu jetën e tij në mënyrën më të jashtëzakonshme duke jetuar esëll pas vdekjes tragjike të vëllait të tij nga një mbidozë.

Fansat e Summer House spekulojnë se përkushtimi i Carl ndaj stilit të tij të ri të jetës mund të ketë qenë një faktor në anulimin e fejesës së tij me Lindsay Hubbard. Por ish VP i Loverboy mund të përpiqet të shërohet nga ai skandal fatkeq duke e kanalizuar veten në një motivues për të tjerët që kanë luftuar me varësinë.

Carl flet për të qenë një “burrë i fortë” pa alkool

Carl foli kohët e fundit me Men’s Health për çështjen e vdekjes së vëllait të tij dhe se si kjo e frymëzoi udhëtimin e tij të maturisë.

“Kjo ishte padyshim një nga gjërat më shkatërruese që i ka ndodhur ndonjëherë familjes sonë. Më bëri të besoj vërtet se vërtet dua të kem një familje – por nuk mund të martohem dhe të kem një fëmijë nëse nuk e pastroj më parë jetën time”, shpjegoi ylli i reality TV.

Ylli i “Summer House” pyeti: “Çfarë lloj personi jam unë nëse pikëlloj humbjen e vëllait tim, i cili u mbidozë duke pirë kokainë dhe duke pirë gjatë gjithë kohës?”

Pra, Carl mori një tragjedi personale dhe e përdori atë si një motiv për të jetuar esëll. Dhe ai pranoi se mësoi shumë gjatë procesit.

“E bukura e asaj që mësova është se ka kaq shumë njerëz të tjerë në anën tjetër të asaj dere që ke frikë të kalosh”, shpjegoi ai.

Karli mësoi se nuk ishte vetëm

Ata njerëz për të cilët Carl foli për të jetuar “jete shumë të shëndetshme, të frytshme që ranë në gjunjë për shkak të alkoolit dhe drogës”, e bënë atë të kuptonte se ai nuk ishte i vetëm në betejat e tij.

“Ti thuajse mendon se je i vetmi që e ka këtë problem,” shtoi ai.

Duke parë të ardhmen, Carl mendon të përdorë platformën e tij për të ndihmuar të tjerët. Ai mendon se jeta moderne krijon një model sjelljeje jo të shëndetshme mes burrave.

“Mendoj se shumë meshkuj kanë zhvilluar personalitetin e tyre me alkoolin. Dhe ende mund të jesh një mashkull i sigurt dhe i fortë pa të. Kur keni më shumë njerëz për të cilët flasin [sobriety] hapur dhe sinqerisht, krijon një mjedis ku njerëzit janë më të hapur për të bërë pyetje dhe për të kërkuar ndihmë,” shpjegoi ai.

Ylli i realitetit televiziv planifikon të ndërgjegjësojë më tej jetën e matur në sezonet e ardhshme të Summer House.

Carl përfundoi, “Nëse mund të bëj që një person që shikon Summer House ose një person që më ndjek të jetë i matur, të marrë ndihmë, të ndihet më pak i vetmuar, të bëj një telefonatë për të kontrolluar një mik, kjo është ajo që ka të bëjë.”

Sezoni 8 i Summer House do të shfaqet premierë në fillim të vitit 2024.