Carl Radke dhe Lindsay Hubbard kthehen për Summer House S9

Klea

Carl Radke dhe Lindsay Hubbard kthehen për Summer House S9

Karl Radke dhe Lindsay Hubbard kishte një slitë në vit këto 12 muajt e fundit. Tani, Shtëpi verore Sezoni 9 thjesht mund të shohë vazhdimin e atij udhëtimi të egër. Të dy u ndanë nga të fejuar lumturisht në një moment që dukej se nuk kishte kohë. Ndarja e tyre ishte aq e papritur sa fansat u kthyen menjëherë kundër Carl.

Sidoqoftë, ndërsa më shumë kontekst doli në dritë përmes sezonit 8, fansat nuk ishin aq të sigurt se Carl ishte tërësisht fajtor për problemet e marrëdhënies dhe fundin përfundimtar. Carl dyshohet se thirri produksionin që të vinte dhe të filmonte ndarjen. Kjo nuk i përshtatej askujt në fillim. Por me kalimin e kohës, disa shikues menduan se Carl thjesht po mbulonte bazat e tij.

Pastaj Lindsay filloi të thoshte të gjitha llojet e gjërave për Carl, kryesisht në lidhje me abuzimin e substancave. Thashethemet e panevojshme definitivisht nuk ishin një pamje e mirë për të fejuarën e hedhur. Pavarësisht të gjithave, Carl tha se do të ishte i gatshëm të përpiqej të korrigjonte. Me përfundimin e sezonit 8, dera mbeti e hapur pa asnjë veprim. Tani, të dy do të kenë një sezon tjetër për të zgjidhur gjërat.

Kush tjetër po kthehet për sezonin 9 të Shtëpisë së Verës?

Më 1 korrik, Variety konfirmoi se si Carl dhe Lindsay do të ktheheshin në Summer House për sezonin 9. Për më tepër, media raportoi se xhirimet do të fillonin këtë javë, ndoshta më 4 korrik. Por për ata që mbajnë frymën në kastë të tjerë anëtarë, nuk ka nevojë për frikë. Pjesa tjetër e kastit kryesor do të kthehet gjithashtu, përveç Danielle Olivera.

Sigurisht, fansat e Shtëpisë së Verës me siguri e dinin tashmë që Danielle do të largohej. Më 25 qershor raportuam për largimin e saj të paralajmëruar. “Në fund të fundit, më duhet vetëm t’i besoj shpirtit tim”, u tha Danielle ndjekësve të saj në Instagram. “Nëse nuk mund të vendos 100% të vetes në xhirime, vërtet dhe autentikisht, nuk ndihem mirë ta bëj atë me kohë të plotë.”

Danielle vazhdoi, “Rrjeti, produksioni, kasti im dhe veçanërisht të gjithë ju e meritoni këtë. Tani për tani më duhet të mbroj dhe t’i jap përparësi gjërave që kanë më shumë rëndësi për mua – kompaninë time, njerëzit e mi dhe sigurisht veten time.” Ndoshta Danielle do të na befasojë me një ose dy paraqitje. Por vetëm koha do të tregojë se çfarë rezervon sezoni 9.

Deri atëherë, katalogu i Shtëpisë Verore po transmetohet në Peacock.