Carl Radke dhe Kyle Cooke do të lançojnë çajrat joalkoolikë Loverboy: 'Kapitulli krejtësisht i ri'

Klea

Carl Radke dhe Kyle Cooke do të lançojnë çajrat joalkoolikë Loverboy: ‘Kapitulli krejtësisht i ri’

Karl Radke ka kaluar një vit ferr dhe dyshoj shumë seriozisht se ai do të donte ta përsëriste. Ylli i Summer House mbylli një derë duke i dhënë fund fejesës së tij me Lindsay Hubbard, fatmirësisht një tjetër po hapet përsëri në Loverboy.

Karli dhe Kyle Cooke’s miqësia mori një goditje gjatë marrëdhënies së tij me Lindsay. Në retrospektivë, dukej si Lindsay dhe Carl kundër gjithë të tjerëve, sepse nuk mund t’i dalloje ata të dy kur ishin bashkë. Por gjërat ndryshuan dhe po ashtu edhe mendja e Karlit për t’u martuar. Tani ai dhe Kyle janë ribashkuar për të prezantuar pasionin e ri të Carl. Njerëzit i kanë detajet.

Jeta esëll do të duket ndryshe në sezonin 8

Në kohët e vjetra, nëse nuk pije, ishe disi i dehur. Nuk kishte shumë opsione për bandën e matur dhe një natë e çmendur ishte një Coca-Cola pa akull. Në ditët e sotme ka një bollëk modelesh të reja për të shijuar ata që nuk pinë dhe Loverboy po hyn në aksion.

Kjo është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme që Carl të riprezantohet në punën e tij të vjetër. Kyle dhe Carl u ndanë gjatë fejesës së Carl dhe tani që Linds është larguar, Kyle është kthyer. Kështu është puna e Karlit, dhe ky është një lajm i mirë.

Nuk ka njeri më të mirë për të shitur një çaj pa alkool sesa një çaj joalkoolik, tani Carl mund të ketë opsione të matura nga punëdhënësi i tij… “Nga pikëpamja e autenticitetit, imagjinoni të shisni diçka që ju nuk jeni konsumator”, Kyle dhe tij tha barbuni për çajrat e fortë të Loverboy. “Dhe Carl do të më thoshte se ishte pothuajse e çuditshme të ishte në disa nga këto ngjarje Loverboy me një Red Bull ose një birrë jo-alc në dorë.”

Një pije e re

Mendoj se një llambë i doli në trurin e Kyle, kështu që ai shkoi te Carl për të diskutuar mbi produktin e ri. Ai e këshilloi sythin e tij: “Nuk do ta mendojmë shumë. Ne do të marrim dy nga librat tanë më të shitur në anën e çajit të fortë me gaz dhe do të heqim alkoolin.” Besoni apo jo, vera mund të jetë argëtuese pa pije alkoolike.

“Njerëzit gjithmonë më pyesin: ‘Si po argëtohesh ende, por nuk pi?'”, zbuloi Carl. “Unë jam bërë më rehat me kalimin e kohës vetëm duke qenë në mjedise sociale, por çelësi për mua është të kem diçka në dorë, diçka që të ndihmon të ndihesh sikur je pjesë e saj,” shtoi ai.

Dhe mos u shqetësoni nëse kanaçe jo-alc Loverboy do t’ju thërrasë – nëse shqetësoheni për gjëra të tilla. “Askush nuk do të të shikojë çuditshëm nëse je në një festë që e mban këtë. Mendoj se kjo është çështja. Nuk është më për të dalë në pah si gishti i madh i lënduar. Nuk ka të bëjë më të kesh opsione vërtet të përgjithshme dhe të ndihesh sikur nuk po merr pjesë nëse po mban në dorë një shishe Poland Spring.”

Në janar 2024, Carl do të ketë tre vjet maturi nën rripin e tij. Kjo është një arritje e madhe dhe ai duhet të jetë krenar për punën e tij. Si Kyle ashtu edhe Carl presin me padurim të nxisin shtesat e reja të Loverboy për ata që nuk pinë kudo.

Sezoni 8 i Summer House do të kthehet në Bravo, me opsione pa alkool, në 2024.