Carl Radke betohet se nuk kishte në plan të ndahej me Lindsay Hubbard

Klea

Carl Radke betohet se nuk kishte në plan të ndahej me Lindsay Hubbard

Ndërsa afrohet ribashkimi i Shtëpisë së Verës, fansat dhe anëtarët e kastit janë ende duke përpunuar atë që ndodhi në finalen e sezonit 8. Lindsay Hubbard dhe Karl Radke kishin uljen e tyre të shumëpritur.

Ish-publicisti mendoi se do të diskutonin për karrierën e Carl, por biseda mori një kthesë dramatike.

Në ditët e sotme, punonjësi i Loverboy po pretendon se ndarja me Lindsay nuk ishte ajo që ai kishte parashikuar për bisedën.

Carl kujtoi “përqafimin që mund të kishin pasur”

Carl shpjegoi qëllimin e tij gjatë “Summer House After Show”, finale pas Sezonit 8. Ai mendoi se thjesht po shprehte sa të tmerrshme ishin ndjenjat e tij. Pritshmëria ishte që Lindsay do të arrinte një lloj realizimi.

“Ajo bisedë e fundit, betohem për Biblën e Shenjtë dhe gjithçka, nëse [Lindsay] ishte si, 'Hej, e dini çfarë? Unë të dëgjoj, shoh që je i mërzitur dhe i frikësuar dhe i shqetësuar, nuk dua të të humb. Unë dua ta bëj këtë të funksionojë, do t'i kisha kërcyer f-cking nëpër krahët e saj,” shpjegoi Carl. “Përqafimi që mund të kishim pasur, duke u lidhur kështu – ne kurrë nuk ishim në gjendje të bashkoheshim, për mendimin tim, në atë nivel.”

Ai shtoi, “Në fund të fundit, unë hyra në atë apartament ditën e fundit duke shpresuar se mund të arrijmë në të njëjtën faqe. Por sapo filluam të flisnim, asgjë që mund t'i kisha thënë në asnjë nga ato momente nuk mund ta ndryshonte rezultatin.”

Carl kujton vetëm se kishte shprehur shqetësimin për martesën dhe sugjeroi që Lindsay ishte ajo që tërhiqte prizën.

“Nga kujtimi im i ndershëm për Zotin, unë shpreha shqetësimin për të ecur përpara me dasmën dhe përgjigja e saj ishte, 'Po e anuloni dasmën',” tha ai në “Summer House After Show”.

Lindsay ishte krenare që “qëndroi e fortë”

Nga ana e saj, Lindsay kujtoi një “moment” “të tmerrshëm” të “shokut absolut”.

“Mendova se do të isha ulur për të riparuar bisedën tonë rreth karrierës dhe ajo që më takuan ishte tradhtia,” tha Bravolebrity. Jo “tradhti” thjesht ndjenjat e dikujt tjetër që nuk përputheshin saktësisht me të sajat.

Reagimi i Lindsay është një reagim për të cilin ajo është krenare dhe i përshtatet personalitetit të saj.

“Kam qëndruar e fortë,” shpjegoi ajo, “Dhe kur dikush po më tradhton, unë nuk ua jap më emocionet e mia. Nëse jeni shkaku i, për shembull, një tradhtie përfundimtare, nuk keni akses në emocionet e mia. Unë do t'i ndaj me njerëz të tjerë, por ju nuk keni më akses në të.”

Shiko Summer House të enjten në orën 9/8c në Bravo.