Captian Lee Rosbach 'Mortified' nga Below Deck Down Under Consent Skandali

Klea

Captian Lee Rosbach ‘Mortified’ nga Below Deck Down Under Consent Skandali

Paralajmërim për shkaktimin: Të mbijetuarit e SA duhet të jenë të kujdesshëm për të lexuar këtë përmbledhje, e cila përfshin përshkrime të skenave që mund të jenë nxitëse për ata që kanë përvoja të përbashkëta.

Poshtë kuvertës komuniteti vazhdon të reagojë ndaj episodit shqetësues të fundit të Poshtë Deck Down Under. Mospërfillja e hapur e Luke Jones dhe Laura Bileskalne për respektin dhe kufijtë e shokëve të tyre të skuadrës ishte jashtëzakonisht e vështirë për t’u parë. Ne nuk mund t’i japim merita të mjaftueshme kapitenit Jason Chambers, Aesha Scott dhe ekipit të produksionit që ndërhyri dhe mbrojti me vendosmëri Margot Sisson dhe Adam Kodra nga përparimet e padëshiruara seksuale.

Tani, lideri më i dashur i ekskluzivitetit të Below Deck, Kapiten Lee Rosbach, ka folur për episodin e fundit. Në një bisedë me Us Weekly, ai ndau këndvështrimin e tij të sinqertë për atë që ndodhi në Down Under dhe si do të kishte reaguar nëse kjo do të ndodhte në një nga kartat e tij.

Çfarë do të bënte kapiteni Lee?

Kapiteni Lee nuk i prishi fjalët kur reagoi ndaj episodit. Ai tha se ishte “i mërzitur” duke e parë atë të shfaqej në ekran.

“Sjellja e tyre ishte e neveritshme,” tha kapiteni Lee për median. “Të dy. Dhe jam i sigurt se ata do ta paguajnë çmimin për një kohë të gjatë. Ashtu siç duhet.”

Kapiteni Lee është përballur me pjesën e tij të drejtë të jahteve që sillen keq gjatë karrierës së tij prej dekadash. Por, ai pranoi se nuk kishte hasur kurrë në një situatë të tillë.

“Nuk e di nëse do të kisha pasur mundësitë për të qëndruar aq i qetë sa kapiteni Jason, por ai sigurisht u ngrit në pjatë dhe e bëri atë siç duhet,” vazhdoi ai përpara se të lavdëronte kapitenin e tij për marrjen e vendimeve të duhura në nxehtësia e momentit.

Udhëheqja e kapitenit Jason ishte kyçe

Në episod, kapiteni Jason u nis për të hequr Lukën dhe veten e tij të dehur nga varka dhe në një hotel. Ai e shkarkoi atë gjëja e parë të nesërmen. Pastaj, kur Jason zbuloi se Laura po i bënte komente të pandjeshme Margot për incidentin dhe duke injoruar kufijtë e Adamit, ajo mori gjithashtu sëpatën. Shpëtim i mirë. Nuk kishte asnjë hezitim dhe asnjë kërkim për të dyja anët e historisë. Kapiteni Jason e kuptoi seriozitetin e incidentit. Kapiteni Lee tha se si shikues, ai e vlerësoi duke parë shembullin e fortë të lidershipit.

“Është një vend i vështirë për të qenë,” shpjegoi Lee. “Kur është kapiteni, ti je përgjegjës për gjithçka dhe çdo gjë që ndodh. Jason e trajtoi atë në mënyrë të shkëlqyer.”

Kapiteni Lee lavdëroi gjithashtu Aeshën dhe ekipin e prodhimit për gatishmërinë e tyre për të vepruar, dhe ai ndau urimet e tij më të mira për Margot dhe Adamin ndërsa ata shërohen nga përvoja.

Lee tha: “Nuk kam asgjë tjetër veç urimeve më të mira për Margot dhe Adamin. Unë nuk kam asgjë tjetër veç respekt për [them]dhe sigurisht më vjen keq për të dy sepse asnjëri prej tyre nuk e meritonte të vihej në atë pozicion.”

Below Deck Down Under vazhdon të transmetohet në Bravo, të hënën në orën 8/7c.

Jo do të thotë jo. Çdo herë të vetme. Linjat telefonike kombëtare mund të ndihmojnë në lidhjen e viktimave, të mbijetuarve dhe rrjetet e tyre mbështetëse të lidhen me burimet lokale. Për më shumë informacion dhe burime, mund të vizitoni: https://victimconnect.org/resources/national-hotlines/