Candiace Dillard fitoi 'respekt' për Ashley Darby pas bisedës 'kryesore'

Klea

Candiace Dillard fitoi ‘respekt’ për Ashley Darby pas bisedës ‘kryesore’

Candiace Dillard Bassett dhe Ashley Darby kanë pasur pjesën e tyre të drejtë të argumenteve dhe grindjeve gjatë gjithë kohës së tyre në Real Housewives of Potomac. Pas grindjes fizike të Candiace me Monique Samuels gjatë sezonit 5, mbrojtja e Ashley ndaj Mo tërhoqi një vijë në rërë. Që atëherë, të dy nuk janë parë sy më sy.

Por a mund të kthehen tavolinat?

Siç e dini të gjithë, pati një përleshje masive midis dy anëtarëve të kastit të përsëritur drejt fundit të xhirimeve të sezonit 8. Meqenëse zënka ndodhi me shoqen e Ashley-t, e cila nuk e pëlqen Candiace, është e lehtë të mendosh se kjo do t’i kishte ndarë më tej. Por sipas yllit të reality, nuk është aspak kështu.

“Përleshja ndodhi në fund të xhirimeve,” tha Candiace për Page Six. “Dhe ne në të vërtetë patëm një bisedë shumë të rëndësishme dhe të rëndësishme për këtë në finale. Më dha shumë respekt për Ashley-n.”

A po ecin përpara Ashley dhe Candiace?

Pavarësisht dallimeve të tyre në të kaluarën, Candiace çuditërisht kishte gjëra të këndshme për të thënë për yllin e saj në RHOP, duke shtuar se ajo u rrit nga një “grua e mirë”.

“Ishte sikur, ‘OK, Sheila të rriti. Ajo të rriti drejt”, vazhdoi ajo, duke thënë: “Unë e dua Sheilën”.

Candiace dhe Ashley kanë qenë në qendër të disa prej grindjeve më të mëdha të serialit. Pavarësisht të gjithave, ata kanë zgjedhur të ecin përpara. “Ne të dy kemi pasur shumë rritje gjatë viteve,” tha ajo, duke përshkruar marrëdhënien e saj në rritje me Ashley. “Ka një respekt të ndërsjellë që na shihni të kalojmë dhe flasim [this upcoming season].”

Ku qëndron Ashley me Deborën?

Është gjithmonë shqetësuese kur ka një përleshje fizike me Real Housewives. Akoma më për të ardhur keq është se kjo ndodhi mes dy personazheve të përsëritur. Zonja që nuk morën as foto të hedhura.

“Është një kthesë e tmerrshme e ngjarjeve dhe është e padrejtë,” tha Candiace. “Dhe ne nuk duhet t’i nënshtrohemi asaj lloj dhune dhe të keqeje të llogaritur, sepse dikush nuk është rritur siç duhet.”

Ashley foli shkurtimisht për luftën në shtator të vitit 2023. “Unë e kam bërë mjaft të qartë qëndrimin tim ndaj dhunës dhe e kam mbajtur këtë, edhe pse e dua Deborah si person dhe e njoh si nënë, kështu u njohëm me njëri-tjetrin,” tha ajo në podcastin Virtual Reali-Tea të Page Six.

“Unë nuk u pajtova me atë veprim, kështu që ne po marrim pak hapësirë.”

Po për përgjigjen e Candiace? Ajo është e lumtur që e dëgjon. “Thjesht më tregon se pavarësisht gjithë trazirave dhe dramës dhe mospajtimit gjatë gjithë kohës apo shikimit sy për sy që Ashley ka një busull moral, ose disi një busull moral.”